Etsi

Ravintola Kaks Ruusua
13.12.2017
Ke 13.12. klo 8.00-11.30
Koulutus

TÄYNNÄ! Maksuton Digi-aamu Varkaus - Älä jää odottamaan sakkoja, vaan huomioi uusi tietosuoja-asetus ja sen vaikutukset kaikkiin yrityksiin

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuo runsaasti uusia vaatimuksia kaikille henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja organisaatioille. Myös suomalaista lainsäädäntöä ollaan muuttamassa henkilötietojen käsittelyn osalta.

Tiedätkö mitä henkilöstörekistereitä sinun yrityksessäsi muodostuu ja miten niitä tulee ylläpitää lain vaatimalla tavalla? Mitä on huomioitava silloin, kun henkilötietojen käsittelyä ulkoistetaan esimerkiksi palkkahallinnon tai työterveyden tarpeisiin? Mitä tarkoittaa profilointi ja miten henkilötietoja voi käyttää markkinoinnissa?

Hyvinvointia elintarvikkeista -hanke pitää klo 8.00-8.30 tuote- ja yritysesittelyt, jonka jälkeen alkaa varsinainen tietoisku tietosuoja-asetuksesta.

Digi-aamussa käydään lyhyesti läpi tulevat muutokset ja arvioidaan niiden vaikutuksia yrityksissä. Tule päivittämään osaamisesi ja kuulemaan uusista vaatimuksista.
Kouluttajana asianajaja Antti-Pekka Keränen Asianajotoimisto Kokkolex Oy:stä. 

Digi-aamu järjestetään Ravintola Kaks Ruusua yläkerrassa Varkaudessa.

Ilmoittautudu mukaan tällä ilmoittautumislomakkeella!