YOM Iisalmi: Tietosuoja-asetuksen vaikutukset markkinoinnille | Yrittajat.fi

Etsi

Iisalmi (tarkempi ilmoitetaan myöhemmin)
29.11.2017
Ke 29.11.2017 klo 9-13
Koulutus

YOM Iisalmi: Tietosuoja-asetuksen vaikutukset markkinoinnille

Tietosuoja-asetuksen vaikutukset markkinoinnille

Miten tietosuoja-asetus vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn markkinointitarkoituksessa? Kun henkilötietojen käsittely edellyttää nimenomaisen suostumuksen, vanhenevatko vanhat asiakaslistat ilman uutta suostumusta? Entä mitä on profilointi ja missä rajoissa sitä voi hyödyntää markkinoinnissa?

Tietosuoja-asetus vaikuttaa yrityksissä myös markkinointiin. Koulutus on tarkoitettu erityisesti markkinointitehtävien kanssa työskenteleville, mutta antaa paljon ajantasaista tietoa myös yritysjohdolle muuttuvista säädöksistä.

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuo runsaasti uusia vaatimuksia kaikille henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja organisaatioille. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät lakisääteiset velvoitteet kattavat koko henkilötiedon elinkaaren aina henkilötiedon hallinnoinnin suunnittelusta, sen ylläpitoon ja käsittelyn päättymiseen. Tietosuoja-asetuksen myötä myös muuta henkilötietojen käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä ollaan muuttamassa Suomessa.

Kouluttajana asianajaja Antti-Pekka Keränen Asianajotoimisto Kokkolex Oy:stä.

Aika: ke 29.11.2017 klo 9-13

Paikka: Iisalmi (tarkempi ilmoitetaan myöhemmin)

HINTA: 50€ / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, yrityksen koko 1-249 työntekijää; tuettu hinta kerryttää yritykselle DeMinimis -tukea) TAI 125€ / muu osallistuja (kunnat, yhdistykset, oppilaitokset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Ilmoittautumiset 22.11.2017 mennessä: http://bit.ly/tietosuoja-iisalmi5

Lisätietoja: Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, 040 1798150,