Etsi

Iisalmi
12.12.2017
Ti 12.12.2017 klo 9-13
Koulutus

YOM Iisalmi: Tietosuoja-asetuksen vaikutukset henkilöstöhallinnolle

Tietosuoja-asetuksen vaikutukset henkilöstöhallinnolle

Koska myös työntekijöiden tiedot ovat henkilötietoja, koskevat tietosuoja-asetuksen vaatimukset myös yritysten HR-toimintoja. Mitä tarkoittaa rekisteröidyn oikeus saada pääsy tietoihin henkilöstöhallinnon näkökulmasta?

Tietosuoja-asetus vaikuttaa yrityksissä myös henkilöstöhallintoon. Koulutus on tarkoitettu erityisesti HR-tehtävien kanssa työskenteleville, mutta antaa paljon ajantasaista tietoa myös yritysjohdolle muuttuvista säädöksistä.

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuo runsaasti uusia vaatimuksia kaikille henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja organisaatioille. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät lakisääteiset velvoitteet kattavat koko henkilötiedon elinkaaren aina henkilötiedon hallinnoinnin suunnittelusta, sen ylläpitoon ja käsittelyn päättymiseen. Tietosuoja-asetuksen myötä myös muuta henkilötietojen käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä ollaan muuttamassa Suomessa.

Kouluttajana asianajaja Antti-Pekka Keränen Asianajotoimisto Kokkolex Oy:stä.

Aika: ti 12.12.2017 klo 9-13

Paikka: Iisalmi, Olvi-Oluthalli, Luuniemenkatu 4

HINTA: 50€ / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, henkilöstön määrä 1-249; tuettu hinta kerryttää yritykselle DeMinimis -tukea) TAI 125€ / muu osallistuja (kunnat, yhdistykset, oppilaitokset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Ilmoittautumiset 11.12.2017 mennessä: http://bit.ly/tietosuoja-iisalmi6

Lisätietoja: Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, 040 1798150,