Etsi

Kasvuohjelma Sote-yrityksille

Kasvuohjelma Sote-yrityksille

Aika

17.1.2018 | 9:00 - 28.11.2018 | 16:00

Paikka

Rastor Kuopio Technopolis

Hinta

Määräytyy Elyn tuen mukaan

Sote-Kasvuohjelma on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan yrityksille, joiden toiminta on jo vakiintunut ja jotka hakevat uutta kasvua liiketoimintaansa. Mukaan lähteville yrityksille asetetaan yhdessä selkeät tavoitteet, joita viedään eteenpäin ohjelman edetessä. Tuloksena on tavoitteiden mukaisesti esimerkiksi yrityksen liikevaihdon kasvattaminen, kannattavuuden parantaminen, myynnin kehittäminen, organisaation tehokkuuden lisääminen tai verkostoitumisen tehostaminen. Ohjelma tarjoaa myös työkaluja kasvun hallintaan. Lisäksi ohjelman tavoitteena on valmentaa ja valmistaa yrityksiä tulevaan sote-uudistukseen.

Vuoden aikana on kahdeksan valmennustapaamista, jolloin työstetään oman yrityksen kehittämishankkeita eteenpäin asiantuntijan johdolla. Lisäksi neljä muutaman tunnin mittaista asiantuntijatapaamista, joissa saa yksilöllisempää apua liiketoiminnan kehityshaasteisiin. Valmennustapaamisten välissä on omaa liiketoimintaa kehittäviä tehtäviä.

Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Savon Ely-keskuksen kanssa yhteishankintakoulutuksena, jolloin valmennuksen omarahoitusosuus määräytyy yrityksen liikevaihdon mukaan välille 936 € - 1 248 € + alv 24%.