Etsi

Perheystävällinen yrittäjä -valmennus yrittäjäisille

Yrittäjyyden ja vanhemmuuden yhteensovittaminen on laji, jossa tasapainon löytäminen voi olla haastavaa. Aina ei tiedä pitäisikö olla enemmän töissä vai kotona ja vuorokauden tunnit ovat kaikille samat - työn määrästä riippumatta.

Pelastakaa Lapset ry:n yhteistyössä Fambition Consulting Oy:n kanssa marraskuusta 2017 tammikuulle 2018 Pohjois-Savon alueella toimiville yrittäjäisille valmennuksen, jonka tavoitteena on oivalluttaa, vahvistaa ja tukea yrittäjyyden ja perhe-elämän entistä toimivampaa yhteensovittamista.

Valmennus toteutetaan yrittäjäisistä koostuvassa pienryhmässä ja mukaan mahtuu kuusi osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistuminen valmennukseen on täysin maksutonta.

Valmennus sisältää seuraavat vaiheet:
- Lähtötilanteen kartoitus, n. 30 minuutin puhelinhaastattelu pian ilmoittautumisen jälkeen sinulle sopivana ajankohtana
- 1. valmentava ryhmätapaaminen: ti 7.11.2017 klo 9-14
- Tukea ja sparrausta valmentajan kanssa puhelimitse erikseen sovittavana ajankohtana
- 2. valmentava ryhmätapaaminen: ti 30.1.2018 klo 9-14

Tapaamiset järjestetään Kuopiossa tai Iisalmessa osallistujien toiveiden mukaan.

Projektin toteuttaja Fambition Consulting Oy on työn ja perheen yhteensovittamisen kysymyksiin keskittynyt suomalainen konsulttiyhtiö, joka hyödyntää toiminnassaan tutkimustietoon pohjautuvaa lähetysmistapaa yhdistäen sitä osallistaviin ja toiminnallisiin menetelmiin. Valmennus on osa Pelastakaa Lapset ry:n Isämies elämässä -hanketta.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Johanna Kalliomäki, 050 301 4529, johanna.kalliomaki@fambition.fi, www.fambition.fi