Etsi

YOM KUOPIO: Menestymiskoulutus LinkedInin valloittajille

YOM KUOPIO: Menestymiskoulutus LinkedInin valloittajille

Aika

16.10.2018 | 9:00 - 12:30

Paikka

Kuopio

Hinta

50€ / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, henkilöstön määrä 1-249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)
Koulutus

SUPERSUOSITTU LINKEDIN MENESTYMISKOULUTUS VALLOITTAJILLE JATKUU KAHDELLA KOULUTUKSELLA

Rakenna verkostosi ennen kuin tarvitset sitä! LinkedIn on maailman suurin ammatillinen verkosto, johon kuka tahansa voi soluttautua ilmaiseksi. Sillä on maailmanlaajuisesti noin 500 miljoonaa käyttäjää ja Suomessakin käyttäjiä on noin miljoona.

Microsoft osti vuonna 2016 LinkedInin 26,2 miljardilla dollarilla ja kauppa on Microsoftin historian suurin yritysosto. Microsoftin investointi kertonee jotain siitä, millaista tulevaisuutta Microsoft ennakoi LinkedInille. Niinpä jokaisen yrittäjän on aiheellista miettiä, miten investoida aikaansa LinkedInissä saadakseen siitä maksimaalisen hyödyn irti.

LinkedInissä voi rekrytoida, partneroitua, löytää asiakkaita tai palveluntarjoajia, tiedottaa, vahvistaa asiantuntijastatustaan, todistaa osaamisensa suosituksilla, olla rekrytoitavissa, ylläpitää ansioluetteloaan keskitetysti, lisätä firmansa tai henkilöbrändinsä tunnettuutta, blogata, oppia ja ylläpitää virtuaalista käyntikorttikokoelmaa.

- Perusasioiden lisäksi koulutuksessa käydään läpi tyypillisiä syitä sekä tapoja käyttää LinkedIniä, koska jokaisen on löydettävä itselleen sopiva näkyä ja toimia LinkedInissä. Ensimmäinen kysymys on mitä, ja seuraava kysymys on miten, LinkedIn-kouluttaja Tom Himanen.

LinkedInin toimii teknisesti hyvin samalla tavalla kuin Facebook, mutta etiketti on erilainen. Kaikissa sosiaalisissa medioissa on oma valtakulttuurinsa sekä alakulttuureja, jotka on hyvä tuntea löytääkseen oman roolinsa.

- Haluan pitää koulutuksen keskustelevana. Silloin koulutus ei vastaa tilastollista keskiarvoa edustavan kuvitteellisen henkilön tarpeisiin, vaan nimenomaan osallistujien tarpeisiin. Ja sen myötä jokainen saa räätälöityjä vinkkejä siitä, miten päästä alkuun ja onnistua LinkedInissä.

Uudessa sosiaalisessa kontekstissa ei ole aina helppoa saada jalansijaa ja vanhoissa kuvioissa pyöriminen voi tuntua houkuttelevalta. Niinpä koulutuksessa käsitellään käytännönläheisiä asioita, kuten motivaation löytämistä uuden somen valloittamiseen sekä vaivan minimointia LinkedIn-viestintää tehostamalla mm. automaation keinoin.

LinkedIn on nykyään myös markkinointialusta, ja kasvavista someista hyötyvät eniten mahdollisimman aikaisessa vaiheessa aikaansa ja rahaansa niihin sijoittaneet. Koulutuksessa tutustutaan maksuttoman sisältömarkkinoinnin ja sosiaalisen myynnin lisäksi maksulliseen LinkedIn-markkinointiin, joka on käyttäjäpohjansa vuoksi B2B-markkinointi- ja myyntikanavana Facebookia tehokkaampi.

KOULUTUKSET:

Ti 16.10.2018 klo 09–12.30 KUOPIO
Ti 16.10.2018 klo 15–18.30 IISALMI


HINTA: 50€ / osallistuja (pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savosta, henkilöstön määrä 1-249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy (YOM) -hanke, Savon Yrittäjät

KOULUTTAJA: Kouluttajana toimii LinkedIniä jo vuodesta 2011 käyttänyt someverkostoitumisen asiantuntija Tom Himanen Tamora Oy:ltä, joka on yksi Klikinsäästäjän perustajista. Klikinsäästäjä SomeAwardsissa 2016 vuoden someilmiöksi palkittu medioiden klikkiotsikoita spoilaava someyhteisö ja sillä on yli sosiaalisissa medioissa yli 250 tuhatta jäsentä. 

Koulutus räätälöidään osallistujille, ja osallistujat voivat lähettää kysymyksiä tai kommentoitavaksi toivomiaan tilanteita etukäteen kouluttajalle meilitse ( ).


ILMOITTAUTUMISET 9.10.2018 MENNESSÄ TÄLLÄ LOMAKKEELLAhttp://bit.ly/valloitalinkedin


Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Koulutukseen mahtuu max 15 osallistujaa.

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.