Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM: Toimistossa käryää DIGI!

YOM: Toimistossa käryää DIGI!

Aika

12.11.2018 | 12:00 - 17:30

Paikka

Sokos Hotel Puijonsarvi, Suojalinna, Kuopio

Hinta

Pk-yrityksille sekä kunnan edustajille maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 5.11. mennessä
Seminaari

Ma 12.11.2018 klo 12-17.30
Sokos Hotel Puijonsarvi, kokoustila Suojalinna, Kuopio


Toimistossa käryää DIGI -tapahtumassa kuullaan viisi mielenkiintoista puheenvuoroa tekoälyn ja koneoppimisen vahvasta tulemisesta työelämään sekä kuinka voimme hyödyntää digityökaluja päivittäisessä työssämme. 

Pääpuhujana tilaisuudessa on Vuoden puhuja 2018, tietokirjailija Antti Merilehto. Kuluvan vuoden myydyimmän bisneskirjan ”Tekoäly – matkaopas johtajalle” kirjoittaja avaa puheenvuorossaan mitä tekoäly on, miten koneoppiminen toimii ja miltä työelämä näyttää kun tekoäly tekee osan töistä.

TEKOÄLY TYÖKAVERINA | Antti Merilehto - Vuoden puhuja 2018

Tekoäly työkaveriksi -puheenvuorossaan Merilehto avaa mitä tekoäly on, miten koneoppiminen toimii ja miltä työelämä näyttää kun tekoäly tekee osan töistä. Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Tällä hetkellä hän toimii maajohtajana Finch Finlandilla. Ulkomailla vietettyjen vuosien aikana Merilehto on ehtinyt kartuttaa näkemystään erilaisista markkinoista ja toimialoista sekä kokemusta niin b2b- kuin b2c-asiakkuuksista ja digitaalisen myynnin rakentamisesta. Tekoäly – matkaopas johtajalle on alkuvuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa. Evento Awards palkitsi Antti Merilehdon vuoden puhujana huhtikuussa 2018. 

VOHVELISTA VIRTAA TIETOTYÖHÖN Katja Jokisalo, Microsoft-konsultti, Sulava

Tekoäly, botit ja rutiinityön automatisointi ovat jo arkipäivää Suomen yli miljoonalle Office 365 -käyttäjälle. Koneälyn rinnalla Microsoftin tietotyön palvelut mahdollistavat saumattoman inhimillisen yhteistyön – viestintä, tiedostojen käsittely ja tehtävien hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tule kuulemaan, miten vohvelista saa virtaa tietotyöhön!

KUNTIEN DIGITALISAATIO - LISÄÄ TUOTTAVUUTTA JA TYÖHYVINVOINTIA? Toni Auvinen, digijohtaja, Pohjois-Savon Liitto

Puheenvuorossa pohditaan kuinka kuntien digitalisaatio voisi lisätä tuottavuutta ja työhyvinvointia. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. uudistumisen johtaminen, asiointi ja asiakaskokemus, työnmuutos, osallistumisen evoluutio, viestintä digiajassa ja kokeilukulttuuri. Puheenvuoro perustuu kesäkuussa julkaistuun Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon -teokseen.

MODERNI TOIMISTO Pasi Ruotsalainen, Business Development Manager, Enfo

Puheenvuorossa esitellään millä tavalla digitalisaatio auttaa modernin työympäristön rakentamisessa. Esityksessä käydään myös läpi lyhyesti miten työympäristö on muuttunut ja muuttumassa sekä mitä vaikutuksia muutoksilla on työnantajan ja työntekijän näkökulmasta.

YHTEISIÄ DIGITAALISIA RATKAISUJA JA TEHOKASTA TOIMINNANOHJAUSTA
Kristo Jokela, johtaja, Istekki & Aleksi Pitkänen, Solution Consultant, Efecte

Tehokas toiminnanohjaus on palveluyrityksen toiminnan kriittinen menestystekijä. Puheenvuorossa esitellään toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoa asiakkaan (Istekki) ja palveluntarjoajan (Efecte) välisenä yhteistyönä. Esityksessä käydään läpi modernin palvelunhallintajärjestelmän vaatimuksia ja vuoropuhelua palveluntarjoajan ja asiakkaan välillä.

Seminaari on tarkoitettu PK-yrittäjille ja yritysten henkilöstölle, myös kuntien edustajat voivat osallistua tilaisuuteen.

Tilaisuus on MAKSUTON, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen 5.11. mennessäbit.ly/toimistokäryää