Etsi

Yrittäjä! Onko sinulla rekrytointitarpeita? Lähde Future Savon mukaan rekrymessuille!

Yrittäjä! Onko sinulla rekrytointitarpeita? Lähde Future Savon mukaan rekrymessuille!

Aika

22.1.2019 | 9:00

Paikka

Jyväskylä

Hinta

edullinen yhteisosastopaikka ja ilmoitustilaa, kysy lisää

Future Savo on maakunnallinen kehittämishanke, jonka tavoitteena on edistää maakunnan vetovoimaa monipuolisesti. Hankkeessa parannetaan alueen työvoiman saatavuutta, arjen sujuvuutta ja asukkaiden sitoutumista alueeseen.

Yksi Future Savon monista toimenpiteistä on osallistuminen kotimaan rekrymessuille. Ensimmäinen rekrytapahtuma johon Future Savo osallistuu on 22.1.2019 Jyväskylässä järjestettävä Rekry, työelämä ja koulutus 2019 –tapahtuma. Future Savo on varannut tapahtumaan neljä 16 neliön osastoa (Ylä-Savo, Kuopion alue, Suonenjoen alue ja Varkauden alue). Näistä neljästä osastosta koostuu näyttävä kokonaisuus joka kuvaa Savon mahdollisuuksia 5-tietä mukaillen Varkaudesta Iisalmeen.

Jokaiselle osastolle on tarjolla edullisesti paikat neljälle yritykselle/organisaatiolle esittelemään omaa toimintaansa ja tarjolla olevia avoimia työpaikkoja sekä työharjoittelupaikkoja. Lisäksi Future Savo on varannut Keskisuomalainen -lehdestä 1/1 sivun kokoisen ilmoituksen johon mukaan lähttevät yritykset saavat edullisesti ilmoitustilaa.

Paikkoja ja ilmoitustilaa on rajoitettu määrä ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Toimi siis pian, ota yhteyttä ja varaa yrityksellesi sopiva osallistumiskokonaisuus!

Em. messujen lisäksi Future Savo osallistuu vuoden 2019 ensimmäisellä puoliskolla seuraaviin tapahtumiin:

- ti 29.1.2019, DuuniDay, Lappeenranta. Future Savo mukana osastolla, yrityksiä otetaan mukaan (maksuton). Linkki tapahtumaan: https://www.lut.fi/yhteistyo-ja-palvelut/rekrytointipalvelut/kontakti-ja....
- to 31.1.2019, Pestipäivät, Oulu. Future Savo mukana osastolla, yrityksiä otetaan mukaan (maksuton). Linkki tapahtumaan: https://www.pestipaivat.fi/fi/etusivu/.
- vko 20-21, Future Savo ROADSHOW (toukokuussa 2019, 2 viikon kiertue ympäri Suomea, paikkakunnat ja tarkempi aikataulu selviävät myöhemmin, yrityksiä mukaan, maksullinen).

Lisätietoja alueellisilta projektipäälliköiltä:

Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Vieremä
Jukka Vattukallio
jukka.vattukallio@iisalmi.fi
p. 040 190 4916

Kuopio ja Siilinjärvi
Tiina Pursiainen
tiina.pursiainen@kuopio.fi
p. 044 718 2101

Keitele, Pielavesi, Rautalampi, Suonenjoki, Tervo ja Vesanto
Ville Keränen
ville.keranen@savogrow.fi
p. 040 682 4620

Joroinen, Leppävirta, Pieksämäki ja Varkaus
Hanna Vihavainen
hanna.vihavainen@navitas.fi
p. 044 444 2606