Etsi

Emergency banner

YOM IISALMI: Systemaattinen Google Analyticsin käyttö (digikäyttäjä)

YOM IISALMI: Systemaattinen Google Analyticsin käyttö (digikäyttäjä)

Aika

3.4.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Iisalmi

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

DIGIKÄYTTÄJÄN TYÖPAJA: Systemaattinen Google Analyticsin käyttö

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle

PAIKKA JA AIKA: Iisalmi ke 3.4. klo 17-20.30 (tarkempi paikka vahvistetaan osallistujille myöhemmin)

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

KENELLE: Koulutus on suunnattu sinulle, joka käytät Google Analyticsia arjessasi ja ymmärrät sen perustoiminnot.

SISÄLTÖ: Tässä koulutuksessa käsitellään mittaamisen tavoitteellisuutta ja systemaattisuutta: mitä tulee ja kannattaa mitata, miten mittaamisen prosessi toteutetaan niin, että mittausdataa hyödynnetään päätöksenteossa ja markkinoinnin kehittämisessä.

Google Analyticsista perehdytään käytännössä ainakin tavoiteseurantaan (konversiot), kampanjaparametrien luomiseen, kävijäpolkujen analysointiin ja raporttien ja ilmoitusten automatisointiin.

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinun tulee käyttää Google Analyticsia ja sinulla tulee olla pääsy jonkin yrityksen dataan palvelussa.

TOTEUTUSTAPA: Koulutus on työpajamuotoinen, jossa pääset itse tekemään, eli palvelun käyttöä käydään läpi ohjatusti. Koulutus räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, minkä vuoksi lähetetään ennakkokysely noin viikkoa ennen koulutusta.

Tässä koulutuksessa ei oteta käyttöön Google Analyticsia. Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet, joilla palvelun käyttöä käydään läpi.

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää De Minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä De Minimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET TI 26.3.2019 MENNESSÄ osoitteessa: bit.ly/analyticskäyttöIISALMI

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai 

Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, p. 040 179 8150 tai

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama.