Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM VARKAUS: Some-markkinoinnin ABC (digistarttaaja)

YOM VARKAUS: Some-markkinoinnin ABC (digistarttaaja)

Aika

27.2.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Varkaus

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

DIGISTARTTAAJA Some-markkinoinnin ABC

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle

PAIKKA JA AIKA: Varkaus Ke 27.2.2019 klo 17-20:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

KENELLE: Sosiaalisen median alkutaipaleella olevat yritykset ja organisaatiot.

SISÄLTÖ: Onko sosiaalinen media sinulle vielä liukas saippua? Tässä koulutuksessa opit perusteet sosiaalisen median tarkoituksenmukaisesta hyödyntämisestä yrityksesi markkinoinnissa. Käymme läpi eri sosiaalisen median kanavat: mitkä soveltuvat mihinkin tarpeisiin, ja millaisia kohderyhmiä mistäkin palvelusta tavoitetaan.

Tässä koulutuksessa ei perusteta sosiaalisen median profiileja, vaan keskitytään kaikista tärkeimpään, eli toimintatapaan: sisältöihin, resursointiin, mittaamiseen, ja siihen, kuinka some-markkinointi kytketään muihin markkinoinnin toimenpiteisiin ja myyntiin.ESITIEDOT: Esitietoja ei tarvita. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa tai kokemusta aiheesta, eikä some-profiileja olemassa.

TOTEUTUSTAPA: Koulutusmenetelmät ovat osallistavia ja toiminnallisia, ja etukäteistehtävien kautta pääset jo ennakkoon rakentamaan siltaa teorian ja oman yrityksesi tilanteen välille. Tässä koulutuksessa ei perusteta some-profiileja.

TEEMAT:

  • Eri some-kanavat ja niiden soveltuvuus yrityksesi tarpeisiin
  • Sosiaalisen median käyttö Suomessa 2019- Sisällöt, osallistuminen ja viestinnän tyyli
  • Tavoitteenasetanta ja mittaaminen
  • Sosiaalinen media osana markkinoinnin kenttää

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET 19.2.2019 MENNESSÄ OSOITTEESEEN: bit.ly/someabcvarkaus

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Arto Sepponen p. 044 337 0230 tai arto.sepponen(at)navitas.fi

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama.