Etsi

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Tuottavampaa some-markkinointia (digikäyttäjät)

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Tuottavampaa some-markkinointia (digikäyttäjät)

Aika

28.2.2019 | 17:00 - 20:30

Paikka

Kuopio

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

Tuottavampaa some-markkinointia (Digikäyttäjät)

KOHDERYHMÄ: Pk-yrityksille ja näiden henkilökunnalle

PAIKKA JA AIKA: Kuopio To 28.2.2019 klo 17-20:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

KENELLE: Koulutus on suunnattu sinulle, joka käytät sosiaalista mediaa markkinoinnissa, mutta haluat kehittää itseäsi ja saada somesta enemmän irti.

Koulutuksessa käsitellään osallistujien toiveita somen käytöstä. Käsittelyyn otetaan erityisesti kuva- ja videosisällön hyödyntäminen, eri kanavien roolit kokonaisuuden kannalta, useiden kanavien hallinnoiminen, ja mittaaminen.

Osana koulutusta tutustutaan ja analysoidaan suomalaisten pk-yritysten somen menestystarinoita niistä yhdessä oppien.

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinun tulee käyttää sosiaalista mediaa yrityksesi markkinoinnissa. Sillä, mitä kanavia käytät, ei ole merkitystä.

TOTEUTUSTAPA: Koulutusmenetelmät ovat osallistavia ja toiminnallisia. Koulutus räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, minkä vuoksi lähetetään ennakkokysely noin viikkoa ennen koulutusta.Tässä koulutuksessa ei perusteta some-profiileja, mutta some-kanaviin liittyviä kysymyksiä käydään käytännössä läpi osallistujien toiveiden mukaisesti.

HINTA (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET KE 20.2.2019 MENNESSÄ OSOITTEESEEN: bit.ly/tuottavasomekuopio

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai 

Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, p. 050 522 9974 tai 

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama.