Etsi

Tupailta sote- alan pk-yrittäjille

Tupailta sote- alan pk-yrittäjille

Aika

13.2.2019 | 18:00

Paikka

Hotelli Isovalkeinen

Hinta

maskuton

Tervetuloa keskustelemaan Kuopion tämän hetken sote-palvelujen tilanteesta ja tulevaisuuden mahdollisuuksista.
Tilaisuudessa keskustellaan paitsi hoidosta ja hoivasta, niin myös uusista palvelumahdollisuuksista. Kotityö- ja sote-palveluiden lisäksi sosiaalipalveluihin voi sisältyä myös mm. kiinteistönhoito- ja digijärjestelmien asennuspalvelut. Kuinka näitä voidaan yhdistää asiakkaalle tarjottavaan kokonaispalveluun? Kuinka myös tulevaisuudessa huomioidaan laadukas työ, palveluiden sujuvuus ja inhimillinen ote? Mitä voimme yhdessä tehdä- ja mitä jo tehdään?
Yhteistyötä ovat rakentamassa mm. palveluohjauspäällikkö Hanna Jokinen, valvontatarkastaja Kauko Pursiainen ja yritysasiamies Jari Kosonen Kuopion kaupungilta. Mukana myös SOPIEN- hankkeen yritysasiantuntijat. Puhetta johtaa SOPIEN- hankkeen projektipäällikkö Sari Andersson.
Tilaisuus on avoin ja ilmoittautumista ei tarvita.

Lisätiedot Ulla Räty p. 0447856044, ulla.raty@savonia.fi
https://navitas.fi/sopien-hanke

Sopien- projektissa valmennetaan pieniä sote- yrityksiä tulevan uudistuksen vuoksi muuttuvaan markkinaan. Erityisesti kiinnitetään huomiota laatutyöhön, omavalvontaan, digitaalisten työkalujen käyttöönottoon, strategiseen johtamiseen, myynti- ja markkinointiosaamiseen, tuotteistukseen, kustannustehokkuuteen sekä verkostomaisen työskentelytavan omaksumiseen. Tulevaisuudessa yritykset tuottavat palveluja monituottajamallilla maakunnalle.
Hankkeen kesto: 1.12.2017 – 31.01.2020 Päätoteuttaja: Navitas Kehitys Oy
Osatoteuttajat: Savonia AMK, Iisalmen kaupunki, SavoGrow; Rahoitus: ELY-keskus (ESR), kuntarahoitus, yritykset ja toteuttajat