Etsi

YOM IISALMI: Mielenkiintoinen yritys houkuttelee osaajia (digikäyttäjä)

YOM IISALMI: Mielenkiintoinen yritys houkuttelee osaajia (digikäyttäjä)

Aika

7.5.2019 | 9:00 - 12:30

Paikka

Iisalmi

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Koulutus

MIELENKIINTOINEN YRITYS HOUKUTTELEE OSAAJIA- MITEN HERÄTÄN TYÖNHAKIJAN MIELENKIINNON YRITYSTÄNI JA TYÖTEHTÄVÄÄ KOHTAAN?

PAIKKA JA AIKA: Iisalmi TI 7.5 klo 9-12:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

KOULUTTAJAT: Aki Karkulahti, Timo Jakola, Tuomas Kylänpää

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija yritys Call To Action Oy järjestää yhdessä YOM-palvelun kanssa työpajakokonaisuuden, jossa tuotetaan uusia ideoita, oivalluksia ja käytännön taitoja rekrymarkkinoinnin haasteiden kanssa painiville yrittäjille. Rekrymarkkinointi on ratkaisu osaavien työntekijöiden löytämiseen.

Työpajassa kartoitetaan kouluttajan johdolla yrityksen henkilöstöstä ja johdosta sopivia henkilöitä ja tarinoita, joiden kautta yrityksen toimintakulttuuri, arvot ja vetovoimatekijät kerrotaan. Työpajassa esiin nousseet tarinat ja yrityksen vetovoimatekijät kytketään tukemaan hakuilmoituksia.

Työpajassa kouluttaja pohtii yhdessä koulutettavien kanssa miten yrityksen johdon avainhenkilöt välittävät yrityksen arvoja ja vetovoimatekijöitä ja tukevat yrityksen rekrytointia oman persoonansa kautta eri sosiaalisen median kanavissa.

Jotta saat rekrytoitua asiantuntijan, yrityksesi tulee kyetä osoittamaan erinomaisuutensa ja herättämään mielenkiinnon asiantuntijaverkostossa ja -kanavissa. Haasteena on tehdä näkyväksi, sanoittaa ja välittää oman yrityksen asiantuntijuus, erinomaisuus, persoonallisuus ja vetovoimatekijät.

Työpajan osallistujan tulee tietää yrityksen rekrytoinneista ja markkinoinnista.

Päivän tavoitteet:
Työpajan tavoitteena on määrittää tarinoiden päähenkilöt suhteessa hakuilmoituksiin ja arvoihin. Työpajan aikana määritetään yhdessä kouluttajan kanssa tarinoiden aihiot ja suunnitellaan julkaisuaikataulu tarinoille ja hakuilmoituksille. Kouluttaja havainnollistaa millainen on hyvä hakuilmoitus ja miten rakennetaan tarinoiden ja hakuilmoituksen avulla kattava kalastusverkko eri kanaviin.

Työpajan aikana listataan johdon avainhenkilöt, jotka toteuttavat sosiaalista myyntiä, ja millä tavalla, tyylillä ja resurssilla nämä henkilöt toteuttavat sosiaalista myyntiä. Missä kanavissa sosiaalista myyntiä toteutetaan ja millaisia asioita avainhenkilöt keskustelevat ja kenen kanssa.

Koulutuksen konkreettisia hyötyjä:
Koulutuksen jälkeen koulutettavalle on selvää ketkä ovat yrityksen rekrytarinoiden avainhenkilöitä ja koulutettavalla on valmiit aihiot rekrytoinnissa käytettäville rekrytarinoille. Koulutettavalla on kattava ymmärrys hyvästä hakuilmoituksesta. Koulutettavalla on koulutuksen jälkeen selkeä julkaisuaikatautulun malli hakuilmoituksille ja rekrytarinoille sekä työkalut osaajien kalastusverkon rakentamiseen.

Koulutus antaa avaimia sosiaalisen myynnin aktivoimiseen sekä yrityksen vetovoimatekijöiden hyödyntämiseen sosiaalisessa myynnissä.

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja 

ILMOITTAUTUMISET MA 29.4.2019 MENNESSÄ OSOITTEESSA : http://bit.ly/rekrykäyttäjäiisalmi

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Aki Karkulahti p. 040 8329 176 tai   ,
Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen p. 040 179 8150 tai