Etsi

Future Savon roadshow-kiertue - Olemisen vapaus

Future Savon roadshow-kiertue - Olemisen vapaus

Aika

13.5.2019 | 10:00 - 28.5.2019 | 18:00

Paikka

Rovaniemi, Oulu, Kajaani, Joensuu, Tampere ja Helsinki

Kiertueen pääosassa ovat siis alueen yritykset/organisaatiot ja niiden tarjoamat työpaikat, joten lähde mukaamme tuomaan yritystänne/organisaatiota esille tällä valtakunnallista ja paikkakuntakohtaista näkyvyyttä saavalla kiertueella!

Kiertueella on mukana näyttelyrekka, joka tullaan teippaamaan Olemisen vapaus –teeman mukaisesti. Näyttelyrekka on kunkin paikkakunnan tapahtumassa ns. keskipiste jonka ympärille rakentuu ”Savo” mukana olevista yrityksistä/organisaatioista. Näyttelyrekka näkyy toki myös tienpäällä siirtyessään paikkakunnalta seuraavalle – rekka toimii siis liikkuvana mainoksenamme.

Sitä näyttävämpi ja kiinnostavampi kiertue mitä monipuolisemmin alueemme tarjontaa on esillä, kannustamme yrityksiä/organisaatioita ”heittäytymään” ja tuomaan tuotteitaan / palveluitaan / osaamistaan ja tarjolla olevia työpaikkoja esille savolaisella rohkeudella ja ylpeydellä!

Tarkemmat tiedot kiertueesta (kiertuepaikkakunnat, hinnat ja ilmoittautumisohjeet) löytyy osoitteesta: https://www.futuresavo.fi/uutiset/future-savo-lahtee-roadshow-kiertueelle/.