Etsi

YOM RAUTALAMPI: Tuottavampaa some-markkinointia (digikäyttäjä)

YOM RAUTALAMPI: Tuottavampaa some-markkinointia (digikäyttäjä)

Aika

3.6.2019 | 17:00

Paikka

Rautalampi

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus

PAIKKA JA AIKA: Rautalampi ma 3.6.2019 klo 17-20:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta)

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

KENELLE: Koulutus on suunnattu sinulle, joka käytät sosiaalista mediaa markkinoinnissa, mutta haluat kehittää itseäsi ja saada somesta enemmän irti.Koulutuksessa käsitellään osallistujien toiveita somen käytöstä. Käsittelyyn otetaan erityisesti kuva- ja videosisällön hyödyntäminen, eri kanavien roolit kokonaisuuden kannalta, useiden kanavien hallinnoiminen, ja mittaaminen.Osana koulutusta tutustutaan ja analysoidaan suomalaisten pk-yritysten somen menestystarinoita niistä yhdessä oppien.

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinun tulee käyttää sosiaalista mediaa yrityksesi markkinoinnissa. Sillä, mitä kanavia käytät, ei ole merkitystä.

TOTEUTUSTAPA: Koulutusmenetelmät ovat osallistavia ja toiminnallisia. Koulutus räätälöidään osallistujien toiveiden mukaisesti, minkä vuoksi lähetetään ennakkokysely noin viikkoa ennen koulutusta.Tässä koulutuksessa ei perusteta some-profiileja, mutta some-kanaviin liittyviä kysymyksiä käydään käytännössä läpi osallistujien toiveiden mukaisesti.

HINTA: (sis. kaikki kulut):50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea)TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET 26.5.2019 MENNESSÄ OSOITTEESEEN: http://bit.ly/tuottavasomerautalampi2

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA: Jaana Kapustamäki p. 040 141 7494 tai