Etsi

YOM VARKAUS: Viesti paremmin! Ymmärrä itseäsi ja asiakkaitasi (digistarttaaja)

YOM VARKAUS: Viesti paremmin! Ymmärrä itseäsi ja asiakkaitasi (digistarttaaja)

Aika

17.9.2019 | 17:00

Paikka

Varkaus

Hinta

HINTA: (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Koulutus
  • Hyödynnä ymmärrystä temperamenteista myynti- ja asiakaspalvelutilanteissa! Kun ymmärrät, miten muut toimivat ja miten itse toimit, onnistut vuorovaikutustilanteissa paremmin.
  • Temperamenttien ymmärtäminen antaa sinulle myös eväitä johtamiseen ja tiimityöhön
  • Valmennus on käytännönläheinen, osallistava ja keskusteleva

PAIKKA & AIKA: VARKAUS 17.9.2019 klo 17-20.30 (digistarttaaja), tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta

Tässä valmennuksessa tutustutaan erilaisiin temperamenttityyppeihin: punainen, keltainen, vihreä ja sininen. Valmennuksessa tehdään testi, jonka kautta opit enemmän omasta temperamentistasi.

Koulutus ei vaadi aiempaa osaamista, vaan sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa toimintaansa. Voimme muuttaa vain itseämme ja omaa toimintaamme – kun ymmärrämme paremmin itseämme ja muita, pystymme tekemään parempia valintoja viestinnässä ja vuorovaikutustilanteissa muiden kanssa.

Temperamenttimme vaikuttaa mm. siihen, miten viestimme toisillemme sekä miten suhtaudumme muutoksiin tai stressiin. Temperamenttien ymmärtäminen on yksi mahdollinen tapa tutkia maailmaa ja muokata omaa ajattelua ja käyttäytymistä, ei ainoa tai juuri se oikea tapa ymmärtää ihmisten erilaisuutta.

KOULUTTAJA: Jenni Rissanen, Paju Consulting, puh. 0400-910 300, www.pajuconsulting.fi, www.pajucoaching.fi

HINTA: (sis. kaikki kulut): 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

ILMOITTAUTUMISET 9.9.2019 MENNESSÄ osoitteessa: bit.ly/myyparemminvarkaus

Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Lainauksia osallistuneilta:

”Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat oppia paremmin ymmärtämään omaa ja muiden toimintaa ja kommunikaatiota.”

”Opin ymmärtämään itseäni paremmin.”

”Värityyppitesti alussa auttoi hahmottamaan koko keskustelun sisällön paremmin.”

LISÄTIETOJA: Arto Sepponen p. 044 337 0230 tai