Etsi

YOM KUOPIO: Laskenta- ja kannattavuusosaaminen haltuun (digistartti)

YOM KUOPIO: Laskenta- ja kannattavuusosaaminen haltuun (digistartti)

Aika

5.6.2019 | 17:00

Paikka

Kuopio

Hinta

100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 300 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)
Koulutus

Minne rahat katoavat?
Laskenta- ja kannattavuusosaaminen haltuun

Tavoitteet: Tämä koulutus antaa niin aloittavalle kuin jo pidempään toimineelle yrittäjälle tietoa yrityksen kokonaiskannattavuuden lisäämiseen, tilinpäätöksen tunnuslukujen tulkitsemiseen sekä digitaalisten taloushallintopalvelujen hyödyntämiseen.

Paikka ja aika: Kuopio ke 5.6.2019 klo 17-20:30 & ti 11.6.2019 klo 17-20:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Menetelmä: Aiheet käydään läpi käyttäen esimerkkinä case Ykä Yrittäjä Oy:tä, jonka ensimmäinen tilinpäätös on valmistunut. Ykä tutkii yrityksen tuloslaskelmaa ja tasetta ja mielessä on monia kysymyksiä – ehkäpä samoja kuin sinullakin.

Miksi myyntikatetarvelaskelma kannattaa laatia? Kuinka laatia taloussuunnitelman investointi-, rahoitus-, tulos- ja myyntibudjetit? Mitä myyntikate ja käyttökate kertovat? Toimiiko kassabudjetti käytännön talouden ohjaajana? Mistä tulos muodostuu ja miten siihen voi vaikuttaa? Miten tulkitsen yrityksen tilinpäätöstä ja miten saan laskettua niistä tunnusluvut? Mitä tunnusluvut oikeastaan ovat, mitä ne kertovat ja kuinka niiden avulla voidaan johtaa yritystä kannattavampaan suuntaan?

Koulutuksessa hyödynnetään sähköistä taloushallinto-ohjelmaa, jonka avulla osallistuja voi laatia seuraavat oman yrityksensä laskelmat: myyntibudjetti, myyntitarvelaskelma, pääoman- ja investointitarpeiden laskelmat sekä tulos- ja rahoitussuunnitelmat. Sähköiset ohjelmat ovat käytettävissä myös koulutuksen jälkeen.

Kaikissa moduuleissa mukana myös Turvaposti-ohjelman käyttö ja sähköisesti tehdyt ennakko- ja välityöskentelyt.

Ilmoittaudu viimeistään ti 28.5.2019 osoitteesta -> bit.ly/laskentajakannattavuuskuopio

Kurssin hinta: 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 300 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

Kouluttaja: Hallintotieteiden maisteri, HHJ Ella Kärki, Valmennusmajakka

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

Lisätietoja: Ella Kärki, 040- 510 3289,
Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, 050 522 9974,