Etsi

Täynnä! YOM IISALMI: Verkkokaupan tiekartta (digitrainer)

Täynnä! YOM IISALMI: Verkkokaupan tiekartta (digitrainer)

Aika

12.6.2019 | 16:00

Paikka

Iisalmi

Hinta

210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 800 € / muu osallistuja
Koulutus

Verkkokaupan tiekartta -koulutus tarjoaa verkkopalveluprojektista vastaaville apua kädestä pitäen

Aloitus: Iisalmi ke 12.6.2019 klo 16-19.30. Seuraavat koulutuspäivät sovitaan osallistujien kanssa (4 x 3,5h)

Kouluttaja: Markus Aho, Funlus Oy
Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluprojektien läpiviennistä ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Kurssin hinta: 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 800 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

Ensimmäisessä moduulissa otetaan haltuun verkkopalvelun hankintaan ja uudistamiseen liittyvän projektin punaiset langat. Tutustutaan vaatimusmäärittelyn merkitykseen ja käyttäjälähtöiseen suunnitteluun. Lisäksi huomioidaan käytössä olevat resurssit ja niiden ulkoistustarve (esim kuvien, sisältöjen hankinta). Myös projektinjohtamiseen otetaan kantaa lean, scrum, itil kehyksien näkökulmasta.

Toisessa moduulissa tutustutaan teknisiin alustoihin ja vertaillaan erilaisten palveluntarjoajien hinnoittelumalleja ja palvelutasosopimuksia. Tutustutaan maksunvälittäjäorganisaatioihin ja automatisointiin esimerkiksi pakettikorttien tulostuksessa erilaisten logistiikka ratkaisujen kautta.

Kolmannessa moduulissa keskitytään käyttäjä/asiakaskokemukseen mm. luotettavuuden, käytettävyyden ja visuaalisen asemoinnin näkökulmasta. Otetaan kantaa myös turvallisuuteen ja tietosuoja-asetuksen tuomiin vaatimuksiin.

Neljännessä moduulissa käydään verkkokaupan työkaluja asiakaspalveluun, automaatioon, seurantaan ja valvontaan ja tutustutaan verkkokaupan markkinointiin yleisesti. Päivät ovat erittäin käytännönläheisiä ja tekemällä opitaan.

Kenelle: Kurssi on suunnattu kaikille verkkopalveluista / verkkokaupoista kiinnostuneille yrittäjille ja toimihenkilöille. Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Sopii erinomaisesti niille, jotka ovat suunnittelemassa tai mukana verkkopalvelun uudistamishankkeessa / hankkeissa.

Kurssin tavoitteet ja hyödyt: Koulutuksen jälkeen osallistujilla on selvä tiekartta, miten verkkopalvelun / verkkokaupan projektin voi viedä läpi ja välttää yleiset sudenkuopat matkan varrella. Koulutuksessa verkkopalvelun / verkkokaupan-alustalla ei ole merkitystä ja voit hyötyä kurssin sisällöstä myös nykyistä verkkokauppaa kehittämällä. Ihanne tilanteessa olet koulutuksen aikana suunnittelemassa ja/tai toteuttamassa verkkokauppa / verkkopalveluprojektia.

Lisäksi käytössä verkko-oppimisympäristössä Moodlessa jaettava materiaali. Välitehtävät ja tavoitteet asetetaan opiskelija kohtaisesti kokoontumisten välillä.

Osallistujille tullaan kurssin aikana tarjoamaan myös mahdollisuus vuorovaikutteiseen oppimiseen ja vuorovaikutteisiin palautteeseen/ohjaukseen käyttämällä tarkoitukseen sopivia sovelluksia.

Ilmoittautumiset 4.6.2019 mennessä, Tämä koulutus on täynnä, mutta mikäli olet kiinnostunut vastaavasta koulutuksesta, niin laita viestiä . Voimme tarvittaessa järjestää esim. syksyllä vastaavan koulutuksen.

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Lisätietoja: Kouluttaja Markus Aho p. 050 585 6005 tai
Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen p. 040 179 8150 tai