Etsi

EY Entrepreneur of the Year -seminaari (maksuton) / Keynote: BRUCE ORECK

EY Entrepreneur of the Year -seminaari (maksuton) / Keynote: BRUCE ORECK

Aika

21.5.2019 | 8:30 - 11:15

Paikka

Scandic Kuopio

Aamiaisen ja lounaan lisäksi sinulle tarjoillaan huippukiinnostavaa asiaa yrittäjyyden ympäriltä, inspiroitumista itse Bruce Oreckin taholta ja tietenkin verkostoitumista muiden saman henkisten, innostavien ihmisten kanssa.

Ilmoittaudu pikaisesti mukaan maksuttomaan tilaisuuteemme tästä: https://emeia.ey-vx.com/3211/124759/may-2019/kutsu---ey-entrepreneur-of-...

Katso lisäksi alta, mitä aikaisemmat osallistujat ovat seminaaristamme kommentoineet!

Bruce Oreck tulee kertomaan sinulle, miksi yrittäjän pitää välillä kiertää sääntöjä tai jopa rikkoa niitä. Hän tulee myös paljastamaan, mikä on se yrittäjyyden salainen resepti, millä hänen mukaansa jokainen tulee menestymään! Mia Mantsinen avaa, miten hänen polkunsa on vienyt perheyrityksen, Mantsinen Groupin toimitusjohtajaksi ja miten polttopuu-urakoinnista startannut veljesten firma on nykyään globaali logistiikan tehokkuutta parantava yritys.

Kuopion seminaari on osa Entrepreneur of the Year -seminaarikiertuettamme. Helsingin tapahtumaan osallistuneet antoivat meille seuraavanlaista palautetta:

- ”Tämä oli yrittäjänä juuri sitä mitä tarvitsin, yksin puurtamisen sijaan pääsen verkostoitumaan ja pää pursuaa uusia ajatuksia inspiroivien puheenvuorojen ansiosta”

- ”Yrittäjän suusta kuultu kasvutarina oli parasta antia – rehellinen ja aito kertomus yrittämisen ylä- ja alamäistä. Todella kiinnostavaa!”

- ”Juttelimme seminaarin jälkeisessä verkostoitumishetkessä yleisössä istuneen naisen kanssa, totesimme että molemmilla on oma yritys, mutta että yhdessä voisimme tehdä vielä enemmän. Päätimme siltä istumalta perustaa yhteisen yrityksen. Kiitos siis, kun saatoitte meidät yhteen!”

Tule sinäkin inspiroitumaan, katso tarkempi ohjelma linkin kautta ja ilmoittaudu mukaan!
https://emeia.ey-vx.com/3211/124759/may-2019/kutsu---ey-entrepreneur-of-...
(Jos linkki ei toimi klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään).