Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM NILSIÄ: TripAdvisor tehokäyttö -koulutus

YOM NILSIÄ: TripAdvisor tehokäyttö -koulutus

Aika

5.9.2019 | 8:30 - 12:00

Paikka

Nilsiä

Hinta

50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)
Koulutus

Osaatko matkailualan yrittäjänä ottaa kaiken hyödyn irti TripAdvisorista? Nyt on mahdollisuus lisätä osaamista ammattilaisen ohjauksessa! TripAdvisor.com on maailman suurin kansainvälinen matkailusivusto, jonka kirjautuneet jäsenet voivat lähettää kuvia tai kirjoittaa matka-arvosteluja ja -arviointeja matkakohteista, hotelleista ja ravintoloista ympäri maailman. Sivustolta löytyy yli 600 miljoonaa matkailijoiden laatimaa puolueetonta arvostelua.

Paikka ja aika: Nilsiä to 5.9.2019, klo 8.30 – 12.00 (tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Kouluttaja: Kirsi Mikkola, yrittäjä-digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijaSähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, 040 555 1019,

Kohderyhmä: Matkailualan pk-yritykset

Koulutuksen sisältö:

  • TripAdvisor suositusten ja arviointien tehokas kerääminen ja hyödyntäminen suoramyynnin tukena
  • Asiakasrekisterien käyttö suositusten keräysprosessissa
  • TripAdvisorin YritysExtra markkinoinnin avuksi
  • TripAdvisorin maksetun mainonnan käyttö ja tehokkuus, mainospaketit ja CPC mainoskampanjan
  • Kuvien ja videoiden tehokas käyttö

Ilmoittaudu ke 28.8. mennessä: http://bit.ly/tripnilsiä

Hinta: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä̈ (max 15) HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä̈ ilmoittautumisista, perimme koko osallistumismaksun.

Lisätietoja: Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen p. 040 179 8150,