Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Älä maksa turhasta – tee markkinointimateriaalit itse (digistartti)

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Älä maksa turhasta – tee markkinointimateriaalit itse (digistartti)

Aika

26.11.2019 | 9:00 - 16:00

Paikka

Kuopio

Hinta

(sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja

Haluaisitko oppia tekemään itse ammattimaisen näköisiä markkinointimateriaaleja helposti ja kustannustehokkaasti, tuottaa visuaalista ja houkuttavaa sisältöä printtiin, digitaalisiin kanaviin ja someen? Jos vastasit kyllä, niin tämä koulutus on sinulle.

Koulutuksessa mainostoimiston ammattilaiset neuvovat ja opastavat, miten pystyt kehittämään yrityksesi visuaalista ilmettä ja tekemään visuaalisesti houkuttavaa ja koukuttavaa sisältöä, kuvia ja mainoksia. Käymme läpi ja opastamme ilmaisiin digitaalisiin työkaluihin ja kuvapankkeihin, joita voit hyödyntää jatkossa oman yrityksesi visuaalisen ilmeen ja markkinointimateriaalien tekemiseen.

Osallistujilla tulee olla mukana omat laitteet, joilla mainonnan tekemistä käydään läpi.

Paikka ja aika: Kuopio ti 26.11.2019 klo 9-16 (tarkempia paikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin)

Kouluttaja: Mainostoimisto Projectico | Minna Sutinen |

Ilmoittautumiset ma 18.11.2019 mennessä osoitteesta -> http://bit.ly/markkinointimateriaalitkpo

Hinta (sis. kaikki kulut): 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

Lisätietoja: Heli Kauppinen p. 050 522 9974 tai heli.kauppinen(at)yrittajat.fi

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.