Etsi

Emergency banner

Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland - johtajuus, teknologia, brändit ja yrityksen kasvu

Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland - johtajuus, teknologia, brändit ja yrityksen kasvu

Aika

2.8.2019 | 14:00 - 17:30

Paikka

Paviljonki, Jyväskylä

Tuomme toivottua oheisohjelmaa elokuun alussa Suomen MM-rallin, Neste Rallin, yhteyteen. Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland on kaikille avoin kansainvälinen koulutusseminaari, joka järjestetään Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa 2.8.2019 nyt ensimmäistä kertaa.

ERIKOISETU YRITTÄJILLE - 2 lippua 1 hinnalla seminaariin!

”Yhteistyössä Huipulle Groupin kanssa olemme luoneet ainutlaatuisen seminaarikonseptin, jonka uskomme tarjoavan vieraillemme yhtä aikaa hienon, sekä hyödyllisen että elämyksellisen kokemuksen. Ja naisnäkökulmasta huolimatta toivotamme toki miehetkin tervetulleiksi kiinnostavaan, business-henkiseen rallipäivään”, kertoo kaupallinen johtaja Heli Kemppainen AKK Sportsista.

Seminaarin teemarungon tarjoavat brändit ja teknologia, jotka avaavat mielenkiintoisia näköaloja paitsi vaikuttaja- ja businessympäristöön, myös MM-rallimaailman taakse, miten bisnes ja maailmanluokan tapahtuma tehdään yhdessä eri toimialojen kesken. Seminaarissa kuullaan miten yritys voi hyötyä tapahtumamarkkinoinnilla ja laajentamalla toimintaansa rohkeasti urheilun ja eri yritysten välisellä yhteistyöllä. Seminaarin puhujat tuovat konkreettisesti esille heidän casejaa, jotka ovat johtaneet jopa lähes tuntemattomasta pienestä toiminnasta yrityksen osaksi kansainvälistä bisnestä.

Huipulle Naiset Goes Neste Rally Finland tarjoaa uusien businessnäköalojen ohella loistavia verkostoitumismahdollisuuksia rennosti kansainvälisen MM-rallin keskellä – ja tietenkin unohtumattoman kokemuksen Suomen suurimpaan vuosittaiseen urheilutapahtumaan, jossa tunnelma on käsin kosketeltava. Tästä ei vaan voi olla poissa!

ERIKOISETU YRITTÄJILLE - 2 lippua 1 hinnalla seminaariin!

Lippuja voit lunastaa haluamasi määrän suoraan tapahtuman sivuilta.
Ilmoita nimesi yhteydessä sana "AVEC" tai avecin tiedot laskutustiedoissa.

Liput yrittäjille ja lisätietoja;
www.huipullenaiset.fi