Etsi

Emergency banner

Pk-yritysbarometrin tulosten julkistaminen

Pk-yritysbarometrin tulosten julkistaminen

Aika

11.9.2019 | 10:00
Muut tapahtumat

Pk-yritysbarometrin tulosten julkistaminen 11.9. klo 10.00 MessiLive, Kuopio

 

Millaiset ovat Pohjois-Savon suhdannenäkymät? Miten ne vaikuttavat yrityksiin?

Tervetuloa mukaan keskustelutilaisuuteen, jossa käydään läpi 11.9. julkaistavan Pk-yritysbarometrin tulokset ja niiden vaikutukset pohjoissavolaisten yritysten arkeen. Vieläkö yritysten kasvuhalukkuus on korkealla? Miltä näyttää työvoiman tarve? Mihin rahoitusta käytetään?

Keskustelua pohjustavat Savon Yrittäjien toimitusjohtaja Paula Aikio-Tallgren, Finnvera Oyj:n aluejohtaja Mikko Vänttinen, Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY) ylijohtaja Kari Virranta sekä 3D Talo Oy:n toimitusjohtaja Tatu Säisä. Tilaisuuden juontaa Taina Jutila.

Suomen Yrittäjät, Finnvera sekä työ- ja elinkeinoministeriö tekevät kaksi kertaa vuodessa Pk-yritysbarometrin, joka kuvaa pienten ja keskisuurten yritysten toimintaa ja taloudellista toimintaympäristöä. Raportissa tarkastellaan pk-yritysten suhdanneodotuksia ja kehitystä, kasvua ja uusiutumista, kansainvälistymistä sekä toimintaympäristöä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita niin yritysten edustajat kuin yrittäjyydestä kiinnostuneet.

Osallistu MessiLive.fi –lähetykseen klo 10.00 ja kysy aiheesta tarkemmin joko paikan päällä Kuopion TE-palvelut Messissä tai verkossa nettisivujemme, YouTube-kanavamme tai Facebook-sivujemme välityksellä. Seuratessasi lähetystä etänä voit esittää kysymyksiä chatin kautta koko lähetyksen ajan. Kuopion lähetyksiä voi seurata myös screeniltä Iisalmen ja Varkauden Messissä ja toisin päin.

Lisätietoja:
Anna-Liisa Järvenpää, viestintäkoordinaattori
Savon Yrittäjät
p. 044 368 0504, anna-liisa.jarvenpaa(at)yrittajat.fi