Etsi

Microsoft Teams - tehokas työkalupakki

Microsoft Teams - tehokas työkalupakki

Aika

26.11.2019 | 17:00

Paikka

Iisalmi

Hinta

50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Koulutus

3 hyvää syytä valita Microsoft Teams:

  1. voit työskennellä sisäisten ja ulkoisten tiimiläisten kanssa tehokkaasti ilman sähköpostirumbaa
  2. löydät eri tiimien keskustelut ja tiedostot yhdestä paikasta
  3. tehostat työtäsi ja vähennät matkustamista käyttämällä Teamsin verkkokokouksia

 

Tämän koulutuksen jälkeen:

  • Voit säästää aikaa ja vaivaa tekemällä yhteistyötä pilvessä
  • Opit perusteet Teamsin verkkokokouksista ja yhteistyövälineistä 
  • Osaat käyttää Teamsia ajasta ja paikasta riippumattomasti

PAIKKA JA AIKA: Iisalmi ti 26.11.2019 klo 17 -20.30

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

OHJELMA: Office 365 on monipuolinen pääasiassa pilvipalveluna toimiva yrityksen toimisto- ja yhteistyötyökalujen kokonaisuus. Office 365 sisältää Teams-nimisen työkalun, jossa voidaan tehdä tehokkaasti yhteistyötä eri hankkeissa ja projekteissa, sekä käyttää sitä yrityksen sisäisen yhteistyön tukena. Näin mm. vähennetään turhaa sähköpostittelua, tiedostojen lähettelyä ja etsimistä sekä matkustamista palavereihin ja tapaamisiin.

TOTEUTUSTAPA: Koulutus on työpajamuotoinen, jossa opit ymmärtämään, miksi ja miten voit hyödyntää Teamsia. Pääset myös itse ohjatusti harjoittelemaan palvelun käyttöä.

ESITIEDOT: Koulutukseen osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla ennakkotietoa tai -osaamista. Riittää että osaat käyttää omaa laitettasi. Ota oma laitteesi (mieluiten sekä tietokone että mobiililaite) mukaan!

HINTA: (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja

ILMOITTAUTUMISET 18.11. mennessä osoitteesta: http://bit.ly/teamsiisalmi

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Koulutukseen mahtuu max 15 osallistujaa. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

JÄRJESTÄJÄ: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom ja Facebookissa YOM -hanke.

 

LISÄTIETOJA: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai

Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen p. 040 1798150 tai