Etsi

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Wordpress-Trainer

TÄYNNÄ! YOM KUOPIO: Wordpress-Trainer

Aika

17.2.2020 | 17:00

Paikka

Kuopio

Hinta

210€/osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249;tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810€/muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä deminimis-tukea)
Koulutus
Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat:
1.oppia ylläpitämään ja muokkaamaan WordPressillä tehtyjä verkkosivujasi
2.tietää, millaiset ovat nykyaikaiset verkkosivut ja kuinka omat sivut saadaan sellaisiksi
3.haluat osata hakukoneoptimoida sivujasi ja mitata niiden toimivuutta

Jos verkkosivustosi on tehty WordPressillä, haluaisit varmasti osata ylläpitää ja muokata niitä itse? Ehkä olet kiinnostunut verkkosivujesi uusimisesta? Tai haluaisit paremmin mitata niiden toimivuutta tai oppia miten hakukoneoptimointia tehdään? Tämän kurssin jälkeen osaat tehdä tuon kaiken!

Ryhmässä on yhtä aikaa 4 yritystä (1 hlö/ yritys) ja kurssi koostuu neljästä 3,5 tunnin mittaisesta valmennussessiosta, joissa jokaisessa syvennetään vaihe vaiheelta WordPress-osaamista osallistujien tarpeiden ja tapaamisten välissä toteutettavien kehittämistehtävien mukaisesti. Saat valmennuksesta myös käyttöösi WordPressin käyttöön liittyviä video-ohjeita valmennuksen aiheista.

PAIKKA JA AIKA: Ensimmäinen tapaaminen Kuopiossa 17.2.2020 klo 17-20:30. Loput tapaamisajat sovitaan ryhmän kanssa ensimmäisessä tapaamisessa.

ILMOITTAUTUMISET 9.2.2020 MENNESSÄ bit.ly/wordpresstrainerKpo

Koulutus on suunnattu sinulle, jonka yrityksen verkkosivut on tehty WordPressillä (WordPress.org). Osallistujien tarkemmat tarpeet koulutukselle selvitetään ennen koulutusta lähetettävällä ennakkokyselyllä. Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla pääkäyttäjän käyttöoikeudet yrityksesi WordPress-julkaisujärjestelmään. Lisäksi osallistujalla tulisi olla mukana omat laitteet (tietokonetta suositellaan, mutta myös mobiililaite käy).

HINTA: (sis. kaikki kulut): 210€/osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810€/muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

HUOM: Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

Lisätietoja:

Kouluttaja Oskari Uotinen p. 044 502 9658 tai
Heli Kauppinen p. 050 522 9974 tai