Etsi

TÄYNNÄ! YOM VARKAUS: Wordpress (digitrainer)

TÄYNNÄ! YOM VARKAUS: Wordpress (digitrainer)

Aika

20.2.2020 | 17:00

Paikka

Varkaus

Hinta

210€/osallistuja(pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249;tuettu hinta kerryttää de minimis-tukea) TAI 810€/muu osallistuja(esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)
Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat:
  • oppia ylläpitämään ja muokkaamaan WordPressillä tehtyjä verkkosivujasi
  • tietää, millaiset ovat nykyaikaiset verkkosivut ja kuinka omat sivut saadaan sellaisiksi
  • haluat osata hakukoneoptimoida sivujasi ja mitata niiden toimivuutta

Jos verkkosivustosi on tehty WordPressillä, haluaisit varmasti osata ylläpitää ja muokata niitä itse? Ehkä olet kiinnostunut verkkosivujesi uusimisesta? Tai haluaisit paremmin mitata niiden toimivuutta tai oppia miten hakukoneoptimointia tehdään? Tämän kurssin jälkeen osaat tehdä tuon kaiken!

Ryhmässä on yhtä aikaa 4 yritystä (1 hlö/ yritys) ja kurssi koostuu neljästä 3,5 tunnin mittaisesta valmennussessiosta, joissa jokaisessa syvennetään vaihe vaiheelta WordPress-osaamista osallistujien tarpeiden ja tapaamisten välissä toteutettavien kehittämistehtävien mukaisesti. Saat valmennuksesta myös käyttöösi WordPressin käyttöön liittyviä video-ohjeita valmennuksen aiheista.

PAIKKA JA AIKA: Ensimmäinen tapaaminen Varkaudessa 20.2.2020 klo 17-20:30. Loput tapaamisajat sovitaan ryhmän kanssa ensimmäisessä tapaamisessa.

ILMOITTAUTUMISET 12.2.2020 MENNESSÄ osoitteessa: bit.ly/wordpresstrainerVarkaus

Koulutus on suunnattu sinulle, jonka yrityksen verkkosivut on tehty WordPressillä (WordPress.org). Osallistujien tarkemmat tarpeet koulutukselle selvitetään ennen koulutusta lähetettävällä ennakkokyselyllä.

Koulutukseen osallistuaksesi sinulla tulee olla pääkäyttäjän käyttöoikeudet yrityksesi WordPress-julkaisujärjestelmään. Lisäksi osallistujalla tulisi olla mukana omat laitteet (tietokonetta suositellaan, mutta myös mobiililaite käy).

HINTA: 210 €/osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 810 €/muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

HUOM: Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena verkkomarkkinointi.

Lisätietoja:

Kouluttaja Oskari Uotinen p. 044 502 9658 tai tai Arto Sepponen p. 044 337 0230 tai