Etsi

Start up -yrittäjän 101 // Kuopio

Start up -yrittäjän 101 // Kuopio

Aika

18.2.2020 | 17:00

Paikka

Kuopio
Muiden tapahtumat

Terveysmyrsky järjestää tuleville/nykyisille start up -pöhinöitsjijoille, leipänsä päälle jo lohta ansaitseville yrittäjille ja aiheista ylipäätään kiinnostuneille koulutus- ja verkostoitumisiltatyyppisen luentosarjan Kuopiossa. Kokonaisuus järjestetään ns. keskustelutyyppisenä luentosarjana, joka pitää sisällään neljä erillistä kertaa ja neljä erillistä aihetta.

18.02.2020 Itsensä ja yrityksen brändääminen
17.03.2020 Pitchaaminen ja esiintyminen
07.04.2020 Yrittäjän yleisimmät karikot
28.04.2020 Yrittäjän terveys

Koulutuksen vetää Timo Kettunen. Hän on somevaikuttaja, persoona, start up -yrittäjä, bloggaaja, valmentaja ja renensanssimies, joka on pitchannut sekä voitokkaasti että päin helevettiä useammassa maassa, kemmertänyt kuolemanlaaksosta ylös kahdesti, saanut rahaa, menettänyt sitä, voittanut hackathoneja, vääntänyt koodia korporaatioille ja onnistunut jopa suututtamaan asiakkaita. Jos ei muuta ole matkalta jäänyt taskuun, niin ainakin iso kasa tarinoita. Kettunen ei kovin paljon ehdi luentoja pitämään, joten tilaisuus on ainutlaatuinen.

Koulutuspaikka sijaitsee Tulliportinkadun ja Vuorikadun kulmassa osoitteessa: Vuorikatu 30, A-rappu, 7krs. Tarjolla kahvia ja naposteltavaa. Syyvvä ryllistettään eka vähän kevyesti, että ei tarvitse istuessaan mahan kujerrusta kuunnella. Paikalle pääsee valumaan klo 17.00 ja aloitellaan tymäkät rytinät sitten puoli kuuden kinkamilla. Varsinainen luento-osuus kestää maksimissaan kolme tuntia. Luultavasti noin kaksi, vuan suattaapihan tuo livahtaa ylikiin. Taekka sittä ei. Tilat ovat varattuna klo 23 saakka, joten halukkailla on mahdollisuus peruspulinan lisäksi käydä saunassa luennon jälkeen. Alkoholia emme tarjoile, mutta eipä kai tuo kiellettyä ole omia saunaoluita kilkutella mukanansa. Tilaisuuteen sopii noin 30 möllykkätä per ilta, joten tämähän on vähän niin kuin limited edition.

Osta lipetit, elikkäs ilmoittaudu koulutussarjaan oheisen linkin kautta. Ilmoittautuminen on sitova. Luentosarjan hinta on 299 euroa (+ alv) per henkilö, mutta jos innostut tammikuun aikana, saat koko neljän setin sipellyksen varhaislintuhintaan 249 euroa (+ alv).

https://holvi.com/shop/terveysmyrsky/product/b9a07e098b583000ac48ec92b4f...

Lisätiedot ja kysymykset osoitteeseen niina@terveysmyrsky.com