Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM KUOPIO: Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa (digitrainer)

YOM KUOPIO: Brändi kuntoon ammattilaisten ohjauksessa (digitrainer)

Aika

30.9.2020 | 9:00

Paikka

Kuopio

Hinta

210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)
Koulutus

Tässä valmennuksessa pääset luomaan ja rakentamaan yrityksesi brändiä vaiheittain ammattilaisten johdolla. Bränditrainer pienryhmässä yrityksiä sparrataan luomaan oma brändimanuaali ja jokaisen yrityksen omaa brändityötä ohjaa brändinrakentamiseen erikoistuneet liiketoiminnan ja luovan alan asiantuntijat. Jokaisella yrityksellä on koulutuksen jälkeen syvällinen käsitys brändistä, sen merkityksestä liiketoiminnassa sekä oma brändimanuaali ohjaamassa brändin suunnitelmallista johtamisesta tulevaisuudessa.

KENELLE: Omaat perustiedot brändistä ja sen rakentamisen vaiheista. Sinulla on aito kiinnostus ja halu kehittää brändiäsi entistä paremmaksi ammattilaisten sparraamana.

TOTEUTUSTAPA: Valmennus käsittää kokonaisuudessaan 14h valmennusta ja sparrausta yrityksen brändin rakentamiseen. Ensimmäinen Bränditrainer -koulutuspäivä on sovittu, mutta jatkotapaamiset sovitaan ryhmän kanssa yhdessä.

KOULUTUSPÄIVÄ: Kuopio, 30.9.2020 KLO 9-12:30 (Seuraavat koulutuspäivät sovitaan osallistujien kanssa)

Ilmoittautumiset 22.9.2020 mennessä: bit.ly/bränditrainerKPO2

HINTA: (yhteensä 14 tuntia) (sis. kaikki kulut):

210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää DeMinimis -tukea)

TAI 750 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä DeMinimis -tukea)

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh.4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun

Kouluttaja: Minna Sutinen KTM sekä luovan alan asiantuntija AD, Projectico Oy

050 545 1492 |

Projectico on brändinrakentamiseen erikoistunut toimija, jolla on vuosien kokemus erilaisten brändien rakentamisesta niin henkilö, yritys kuin julkisella sektorilla.

Lisätietoja:

Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, , 050 5229974 

 

Pyydämme sinua tutustumaan järjestömme laatimaan koronaohjeistukseen koskien tapahtumiin osallistumista ja noudattamaan ohjeita. Ohjeistus liitteenä. 

Kiitos!