Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM IISALMI: Onko kamera valmiina? Edustavat kuvat maatilaltasi (digistarttaaja)

YOM IISALMI: Onko kamera valmiina? Edustavat kuvat maatilaltasi (digistarttaaja)

Aika

28.10.2020 | 11:00

Paikka

Iisalmi

Hinta

50€/osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, hen-kilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 150€/muu osallistuja
Koulutus

Koulutus maatalousalan yrittäjille (digistarttaaja)

Visuaalisuus on tärkeä osa viestintää ja markkinointia: hyvä kuva pysäyttää ja saa kiinnostumaan.  Tervetuloa koulutuspäivään, jossa opit ottamaan edustavia kuvia! Opi kertomaan kuvin alasta, joka monelle nykyihmiselle on vieras tai keskustelua johtaa joku aivan muu. Ota siis itse kertojan rooli yrityksesi toiminnan kuvaamisessa - osaaminen, innostus ja elämä näkyväksi!

Koulutuksessa tutustumme hyvän ja edustavan valokuvan perusteisiin. Mitä kannattaa huomioida jo ennen kuvan ottoa ja kuvatessa? Sommittelun merkitys ja mitä kuvissa kannattaa näkyä? Miten kuvataan liikkuvaa kohdetta tai yksityiskohtia? Kuvausta harjoitellaan yhdessä jo olemassa olevilla välineilläsi (älykännykkä tai digikamera). Kun hyvät kuvat on otettu, niin tutustutaan kuvankäsittelyyn ja niihin seikkoihin, mitä siinä on syytä huomioida: tehdään hyvästä kuvasta vielä parempi. Ota mukaan oma mobiililaitteesi/kamerasi kuvausta varten!

11.00 - Valokuvan perusteet - Hyvän valokuvan ABC

11.45 – Kuvaaminen – tästä tärpit liiviin. Kokeillaan yhdessä.

12.30 - Kuvankäsittely - hyvästä kuvasta vielä parempi - kuvat julkaisukuntoon + lyhyt katsaus järkeviin julkaisualustoihin

13.30 - Kokeilemaan ja soveltamaan

IISALMI, ke 28.10.2020 klo 11-14.30 (tarkempi paikka ilmoitetaan lähempänä osallistujille)

Ilmoittautuminen 20.10.2020 mennessä osoitteessa: bit.ly/valokuva2020

KOKONAISHINTA: 50€/osallistuja (maa- ja metsätalousyrittäjät Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 150€/muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms.)

HUOM! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: Tom Hagelberg, Tamora Oy, 050 331 5755,

Lisätietoja: Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, 040 179 8150,

Koulutus järjestetään yhteistyössä Innostu tiedosta -hankkeen kanssa.