Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM KUOPIO: Näin onnistut somessa! Tee timanttista sisältöä (digitrainer)

YOM KUOPIO: Näin onnistut somessa! Tee timanttista sisältöä (digitrainer)

Aika

2.9.2020 | 9:00

Paikka

Kuopio

Hinta

HINTA: 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja  
Koulutus

Oletko päättänyt panostaa yrityksesi somenäkyvyyteen tai haluaisitko tehdä asiakkaita kiinnostavia sisältöjä? Et kuitenkaan ole päässyt aloittamaan kaiken kiireen keskellä, tai et vielä tiedä miten se tehdään? Ei hätää, tässä koulutuksessa opastamme käytännönläheisesti tekemään helppoja somesisältöjä, jotka houkuttavat ja koukuttavat sekä sinut että asiakkaasi. 

Koulutuksessa perehdymme keskeisiin somekanaviin, etsimme oikeat asiakaskohderyhmät, teemme kanssasi konkreettisen somesuunnitelman (somen vuosikalenteri) ja laadimme työkalut, jotka ohjaavat sinua tekemään suunnitelmallista, houkuttavaa ja kustannustehokasta somesisältöä. Tämän lisäksi saat paljon käytännönläheisiä vinkkejä, ja pääset itse tekemään ja kokeilemaan uutta.  

Koulutuksen jälkeen: 

  • tunnistat oikeat asiakkaasi 
  • osaat tehdä kiinnostavaa, brändillesi sopivaa sisältöä 
  • osaat ottaa kuvia, jotka toimivat hyvin somessa 
  • löydät oman persoonallisen tyylisi toteuttaa sisältöjä 
  • saat lisää seuraajia ja asiakkaita 
  • sinulla on käytössäsi somen vuosikalenteri  

Koulutus keskittyy somesisältöihin ja -suunnitelmaan. Koulutus soveltuu hyvin niille, joilla on jo perusosaamista sosiaalisen median käytöstä ja työkaluista, mutta haluavat täydentää osaamistaan sisällöntuotannossa. Jos sinulla ei vielä ole kokemusta, ei hätää, sparraamme sinut someosaajaksi. 

Ensimmäinen sometrainer-koulutuspäivä on sovittu, mutta jatkotapaamiset sovitaan ryhmän kanssa yhdessä. Valmennus sisältää yht. 14 h. 

KOULUTUSPÄIVÄ: KUOPIO, 2.9.2020 klo 9-12:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille lähempänä koulutusta) 

Ilmoittautumiset 25.8.2020 mennessä:  bit.ly/näinonnistutsomssaKPO 

HINTA: 210 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 750 € / muu osallistuja  

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 4 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun 

Kouluttaja: Minna Sutinen, Maarit Sinikangas | Projectico Oy 

Kouluttajat ovat markkinoinnin, viestinnän ja luovan alan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus yritysten kehittämisestä, brändin rakentamisesta, markkinoinnista ja digitaalisesta liiketoiminnasta.  

Lisätietoja:  

Yritysyhteyshenkilö Heli Kauppinen, , 050 5229974 

Kouluttaja: Minna Sutinen, , 050 5451492