Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Opi lukemaan ja tulkitsemaan omaa tilinpäätöstäsi (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Opi lukemaan ja tulkitsemaan omaa tilinpäätöstäsi (digistarttaaja)

Aika

14.9.2020 | 18:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

Hinta: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstömäärä 1-249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja
Etäkoulutus

Mitä tuloslaskelma ja tase oikein tarkoittavat? Miten tulkitaan tilinpäätöstietoja?  

Jokaisen yrittäjän pitäisi tunnistaa tilinpäätöksen perusasiat. Tilinpäätöksen ja erityisesti tuloslaskelman ymmärtäminen on yrittäjälle erittäin tärkeä taito. Kaikkien yrittäjien pitäisi pystyä sekä tulkitsemaan omaa tilinpäätöstään että tarkastelemaan sitä kriittisellä silmällä. Jos omaa tuloslaskelmaa ei ymmärrä, on yritysmaailmassa haasteellista menestyä. 

Tällä kurssilla selvitetään perusteiden tasolla ja selkokielellä, mitä tilinpäätös ja tuloslaskelma pitävät sisällään. Opit lukemaan oman yrityksesi tuloslaskemaa ja tasetta sekä tekemään pientä tulkintaa tilinpäätöksestäsi.  

Koulutus on jaettu kahteen iltaan ja toteutetaan etäkoulutuksena.  

ma 14.9.2020 klo 18.00 – 19.30 

  • Mitä tilinpäätös kertoo lukijalle? 
  • Tilinpäätös selkokielellä 
  • Tuloslaskelma ja tase 
  • Tilinpäätöstietojen tulkinta ja tunnusluvut 

ti 15.9.2020 klo 18.00 – 20.00 

  • Opetellaan lukemaan omaa tilinpäätöstä 
  • Tulkitaan tunnusluvuilla omaa tilinpäätöstä (kannattavuus, vakavaraisuus ja maksuvalmius) 

Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Jos mahdollista niin varaudu olemaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisessa tehdä opetettavia toimenpiteitä. Saat ennen koulutuksen alkua kouluttajalta tarkemmat ohjeet sekä osallistumislinkin. Etäyhteys toteutetaan Teams-sovelluksella. 

Hinta: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstömäärä 1-249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja  

Ilmoittautumiset 6.9.2020 mennessä: bit.ly/tilinpaatos20 

Huom! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia väh. 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.  

Kouluttaja: Kirsi Övermark, (KTM, AmO, NTM, YJEAT) Suomen Yrittäjäopisto. Hän toimii yritystoiminnan kouluttajana ja kouluttaa pääasiassa taloushallintoon liittyviä asioita. Koulutuksen lisäksi Kirsillä on pitkä työkokemus (reilu 20 vuotta) pien- ja mikroyritysten palveluksessa erilaisissa taloushallinnon- ja muun yritystoiminnan tehtävissä. 

Lisätietoja: Kirsi Övermark, , p. 050 336 6328,  

tai yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, , 0401798150