Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULTUS: Hyödynnä LinkedIniä myynnissä! (digikäyttäjä)

YOM ETÄKOULTUS: Hyödynnä LinkedIniä myynnissä! (digikäyttäjä)

Aika

29.10.2020 | 17:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Etäkoulutus

Onko sinulla jo LinkedIn hallussa? Valmis profiili ja verkostot? Tässä koulutuksessa kurkkaamme syvemmälle ja säädämme parametrit kuntoon. Katsomme yhdessä, miten LinkedIn voi toimia sinulle myynnin ja liiketoiminnan tehostajana. 

LinkedIn on toiseksi vilkkain kauppapaikka Facebookin jälkeen. LinkedInia käyttävät niin myyjät kuin yrityspäättäjät. Voit verkostoitua siellä asiakaskohderyhmäsi kanssa ja kertoa heille osaamisestasi, näkemyksistäsi, tuotteistasi tai palveluistasi. Asiakkaat ovat kiinnostuneita siitä, mitä ratkaisuja sinulla on tarjota heidän ongelmiinsa. Auttamalla asiakaskohderyhmääsi hankit mahdollisuuksia tehdä kauppaa tutun ihmisen kanssa. 

Tässä koulutuksessa opit kuinka pystyt hyödyntämään näitä LinkedInin tarjoamia myynnin ja markkinoinnin mahdollisuuksia. Luvassa useita käytännön esimerkkejä ja vinkkejä, kuinka ottaa tehot irti tästä tärkeästä somekanavasta.  

Sisältö: 

  • LinkedInin liiketoiminnalliset mahdollisuudet 
  • Asiakkaat ja verkostot - LinkedIn välineenä verkostoitua juuri tässä ajassa 
  • Mielipidevaikuttaminen LinkedInissa - keskusteletko vai vaikutatko? Osallistutko vai avaatko peliä? 
  • LinkedInin tietokannan hyödyntäminen asiakaskontaktoinnissa 
  • LinkedIn ja maksullinen mainonta 

Huom! Koulutukseen osallistujilla tulee olla oma LinkedIn-profiili. Voit luoda sen etukäteen osoitteessa www.linkedin.com.

Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen ja toimivan nettiyhteyden. Suosittelemme myös mahdollisuuksien mukaan varautumaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisella tehdä opetettavia tehtäviä.

ETÄKOULUTUS, TO 29.10.2020 klo 17-20:30   

Ilmoittautuminen ke 21.10.2020 mennessä: bit.ly/LinkedlnmyyntiETÄ 

Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutukseen osallistuminen edellyttää tietokonetta ja toimivaa nettiyhteyttä. Jos mahdollista niin varaudu olemaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisessa tehdä opetettavia toimenpiteitä. Saat ennen koulutuksen alkua kouluttajalta tarkemmat ohjeet sekä osallistumislinkin. 

Valmistautuminen koulutukseen: 

Sinulla on olemassa LinkedIn-tili. Olet käyttänyt sitä ja olet ehkä jo verkostoitunut ja peruskäyttö on sinulle tuttua.  Saat alussa ohjeet tilin perustamiseen, mikäli sinulla ei sellaista ole.  Sinun on hyvä osata tietokoneen peruskäyttämisen lainalaisuudet, kuten liitteiden lisääminen. Käytämme yhteydenpitoon Google Hangoutsia. Ennen koulutusta saat seikkaperäiset ohjeet yhteyden avaamiseen. 

HINTA (sis. kaikki kulut): 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

Kouluttaja: Tom Himanen Tamora Oy,   

Lisätietoa: Yritysyhteyshenkilö Jaana Kapustamäki, p. 040 141 7494  tai