Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM VARKAUS: Verkkosivut WordPressillä -työpaja (digitrainer)

YOM VARKAUS: Verkkosivut WordPressillä -työpaja (digitrainer)

Aika

19.8.2020 | 17:00

Paikka

Varkaus

Hinta

HINTA: 210€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) tai 800€ / muu osallistuja. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea.
Koulutus

Tässä työpajassa käydään läpi WordPress-sivujen luominen aina palvelintilan ja domainin hankkimisesta sivujen luomiseen, käyttöönottoon ja niiden ylläpitoon ja muokkaamiseen saakka. Koulutuksessa tehdään ohjatusti verkkosivut WordPressillä – ja opetellaan käyttämään niitä!

Miksi tekisin verkkosivut WordPressillä?

  • WordPress on ilmainen julkaisujärjestelmä, jonka käyttö on helppoa – siksi se on maailman yleisin verkkosivualusta
  • sivuston luominen ja laajentaminen on helppoa, ja WordPressistä saa rakennettua jopa täysverisen verkkokaupan
  • halutessasi saat sivuston käyttöön jo tämän valmennuksen aikana!

Sinulla voi olla verkkosivut jo olemassa, ja haluat ehkä uusia ne, tai voit olla vasta harkitsemassa ensimmäisiä verkkosivuja yrityksellesi. Jos sinulla ei ole verkkosivuja eikä verkkotunnusta (esim. yrityksesinimi.fi), niin voit hankkia ne ohjatusti koulutuksessa louhi.fi:stä tai jostakin muusta webhotellista (ota tätä varten verkkopankkitunnuksesi mukaan). Webhotellipalvelu maksaa noin 5,9 € / kk, ja fi-verkkotunnus noin 18 € / vuosi.

Mikäli sinulla on webhotellipalvelu käytössäsi sekä verkkosivut, jotka haluat uusia, ota mukaasi webhotellipalvelusi hallintaliittymän tunnukset. Jos haluat vain luoda sivut, mutta et hankkia webhotellipalvelua etkä verkkotunnusta, voit tehdä sivut InFlown palvelimelle, josta saat ne itsellesi koulutuksessa zip-tiedostona myöhempää käyttöönottoa varten itsellesi.

Koulutus ei vaadi ennakko-osaamista. Riittää, että sinulla on tietokone tai mobiililaite, ja osaat käyttää sitä. Saat valmennuksesta käyttöösi WordPressin käyttöön liittyviä video-ohjeita valmennuksen aiheista.

ALOITUS: Varkaudessa ke 19.08.2020. klo 17-20:30. Loput tapaamisajat sovitaan ryhmän kanssa ensimmäisessä tapaamisessa.

ILMOITTAUTUMINEN ti 11.8.2020 mennessä: https://webropol.com/ep/WordPressTrainerVarkaus

HINTA: 210€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo + Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) tai 800€ / muu osallistuja. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea.

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on neljä henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

LISÄTIETOJA:

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai

Yritysyhteyshenkilö Arto Sepponen, p. 044 3370 230 tai