Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM VARKAUS: Rakenna verkkokauppa kahdessa iltapäivässä (digistarttaaja)

YOM VARKAUS: Rakenna verkkokauppa kahdessa iltapäivässä (digistarttaaja)

Aika

2.9.2020 | 16:00

Paikka

Varkaus

Hinta

HINTA: 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) tai 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. tämä hinta ei kerrytä de minimis
Koulutus

Tässä koulutus sinulle, joka haluat nopeasti verkkokaupan pystyyn! Toimivan verkkokaupan avulla mahdollistat asiakkaillesi verkko-ostamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssilla rakennat verkkokaupan ensisijaisesti omille Wordpress-pohjaisille kotisivuillesi vain kahdessa päivässä.

Koulutuksen sisältö:

  • Verkkokaupan asennus sivuille – ota verkkokauppa käyttöön nopeasti
  • Tuotteiden syöttäminen – syötä tuotteet verkkokauppaan itse
  • Maksutavat verkkokauppaan – miten saan pankki- ja luottokorttimaksut toimimaan
  • Toimitustavat – miten saan postin ja matkahuollon toimitustavat sivuille
  • Verkkokaupan käyttöönotto ja julkaisu

KOULUTUSPÄIVÄ: VARKAUS ke 2.9 klo 16:00-19:30 ja to 3.9.2020 klo 16:00-19:30

ILMOITTAUTUMISET ti 25.8.2020 mennessä osoitteessa: https://webropol.com/ep/verkkokauppa2iltapaivassa

Koulutus on suunnattu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rakentaa itse oman verkkokaupan mahdollisimman edullisesti. Oma tietokone tai mobiililaite pakollinen. Tarvitset omat Wordpress-pohjaiset verkkosivut ja pääkäyttäjäoikeudet. Mikäli sinulla ei ole Wordpress-sivuja, niin kouluttaja voi järjestää sinulle demoympäristön, jossa pääset kokeilemaan verkkokaupan rakennusta. Mikäli haluat ottaa rakentamasi demon käyttöön, tarvitset vähintään webhotellisopimuksen haluamasi tahon kanssa (kouluttaja auttaa myös tässä).

HUOMIOITAVAA: Woocommerce on ilmainen avoimen lähdekoodin verkkokauppasovellus. Mikäli tarvitset siihen maksunvälittäjän (esim. Checkout.fi), logistiikkaa (esim. Shipfunk), käyttötukipalveluita tai webhotellin koulutuksen jälkeen, niin voit tehdä sopimuksen valitsemasi tahon kanssa.

HINTA: 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) tai 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea).

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

KOULUTTAJA: Markus Aho, Funlus Oy. Yrityskouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisista palveluista ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

LISÄTIETOJA:

Kouluttaja Markus Aho, p. 050 585 6005,

Yritysyhteyshenkilö Arto Sepponen, p. 044 3370 230,