Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Google Analyticsin tehokkaampi hyödyntäminen (digikäyttäjä)

YOM ETÄKOULUTUS: Google Analyticsin tehokkaampi hyödyntäminen (digikäyttäjä)

Aika

22.9.2020 | 17:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimist
Etäkoulutus

Mittaa markkinointitoimenpiteidesi vaikutusta ja hyödynnä tehokkaammin Google Analyticsiä! Sinulla on olemassa verkkosivut, mutta mitä nettisivuillasi tapahtuu? Vieraileeko siellä kukaan ja mistä he sivustollesi tulevat? Google Analytics on ilmainen työkalu, jonka avulla näet, mihin suuntaan sivujasi kannattaa kehittää.

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ:

  • miten analytiikka toimii ja mitä se mittaa?
  • mitä kannattaa mitata
  • käyttöliittymä ja näkymät
  • aikavertailu ja segmentointi
  • yleisön tiedot
  • liikenteen lähteet ja markkinoinnin kohdentaminen
  • kävijöiden verkkosivukäyttäytymisen analysointi
  • miten mittausdataa kannattaa hyödyntää

Koulutukseen osallistuaksesi sinun tulee olla Google Analytics käytössä asennettuna sivustollesi, jotta voit käyttää työpajassa ohjatusti palvelua. Käyttöönottoa ei pystytä tekemään koulutuksessa, koska erilaisia verkkosivujen julkaisujärjestelmiä on lukuisia, ja jokaisessa käyttöönotto tapahtuu eri tavalla.

Kurssi toteutetaan etäkoulutuksena yhdellä maailman suosituimmista verkkokurssityökaluista, Adobe Connectilla. Työkalun käyttö ei vaadi ennakko-osaamista, ja saat ohjeet kurssille liittymiseen sähköpostitse. Jos kaikille osallistujille sopii, kurssi myös tallennetaan, joten voit palata kurssin sisältöön myös sen jälkeen. Suosittelemme varautumaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisessa oma Google Analyticks-sovellus auki.  

AIKA & PAIKKA: ETÄKOULUTUS ti 22.9.2020 klo 17 -20.30

ILMOITTAUTUMISET 14.9. MENNESSÄ OSOITTEESSA: bit.ly/googlesyksy

HINTA: 50 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. Tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea)

Huom! Koulutus toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun.

LISÄTIETOJA:

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai

Yritysyhteyshenkilö Tuija Kokkonen, p. 040 179 8150,