Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM TERVO: Lumoavia somekuvia puhelimella - opi kuvamaan paremmin! (digistartti)

YOM TERVO: Lumoavia somekuvia puhelimella - opi kuvamaan paremmin! (digistartti)

Aika

29.9.2020 | 17:00

Paikka

Tervo

Hinta

HINTA: 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja
Koulutus

Visuaalisuus on tärkeä osa viestintää ja markkinointia: hyvä kuva pysäyttää ja saa kiinnostumaan.  Taskussasi on laite kuvaamiseen ja editointiin. Nyt on aika ottaa sitä kaikki irti yrityksesi näkyväksi tekemisessä ja tarinankerronnassa. Halusitpa saada hiukset kauniisti esiin tai tuotteet näyttävästi kuvattua, niin tässä on sinulle pikakurssi kuvaustaituriksi! 

Koulutuksessa tutustumme hyvän ja edustavan valokuvan perusteisiin. Mitä kannattaa huomioida jo ennen kuvan ottoa ja kuvatessa? Mikä merkitys on sommittelulla ja mitä kuvissa kannattaa näkyä? Miten kuvataan liikkuvaa kohdetta tai yksityiskohtia? Kuvausta harjoitellaan yhdessä jo olemassa olevilla välineilläsi. Kun hyvät kuvat on otettu, niin tutustutaan kuvankäsittelyyn ja niihin seikkoihin, mitä siinä on syytä huomioida: tehdään hyvästä kuvasta vielä parempi. Ota mukaan oma mobiililaitteesi/kamerasi kuvausta varten! 

Koulutuksen sisältö: 

  • Laitteet kuntoon - oikeat asetukset 
  • Kiinnostavan kuvan ABC 
  • Tekniikat ja tyylit: kuvakulmat, valaistus ja asetukset 
  • Kuvankäsittely mobiililaitteella - ilmaiset ja parhaat sovellukset - nopeasti laadukasta jälkeä 
  • Julkaisu ja kuva - kuvakoot ja niiden huomioiminen kuvien käytössä  
  • Eri kuvamuodot suhteessa eri medioihin – mitä huomioida jo kuvatessa tai käsitellessä kuvaa 

TERVO, TI 29.9.2020 klo 17-20:30 (tarkempi paikka ilmoitetaan osallistujille noin viikkoa ennen koulutusta)

Ilmoittautuminen ma 21.9.2020 mennessä: https://bit.ly/somekuviaTervo 

HINTA: 50€ / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo+Joroinen, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) TAI 100€ / muu osallistuja 

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on väh. 10 henkilöä. Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. 

Valmistautuminen koulutukseen: 

Ota mukaan oma mobiililaitteesi, joko puhelin tai tabletti. Mitä uudempi, sitä laadukkaampaa kuvaa saat. Laitteessa on hyvä olla muistia, jotta pystyt ottamaan valokuvia paljon, koska kokeilemme eri valotuksia ja kuvakulmia. Mieti valmiiksi mitä haluat kuvata. Jos myyt sormuksia, ota muutama mukaan. Jos tarpeesi on kuvata vaikkapa torikahveja, niin ota termosmukiin kahvia ja kuppi mukaan. Näin pystymme kokeilemaan erilaisia valotuksia ja kuvakulmia aidoilla, sinulle tärkeillä kuvauskohteilla. 

Kouluttaja: Tom Hagelberg, Tamora Oy, 050 331 5755,   

Lisätietoa: Yritysyhteyshenkilö Jaana Kapustamäki, p. 040 141 7494  tai