Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM SUONENJOKI: Rakenna verkkokauppa kahdessa illassa! (digistarttaaja)

YOM SUONENJOKI: Rakenna verkkokauppa kahdessa illassa! (digistarttaaja)

Aika

27.10.2020 | 17:00

Paikka

Suonenjoki

Hinta

HINTA: 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) tai 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. tämä hinta ei kerrytä de minimis
Koulutus

Tässä koulutus sinulle, joka haluat nopeasti verkkokaupan pystyyn! Toimivan verkkokaupan avulla mahdollistat asiakkaillesi verkko-ostamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssilla rakennat verkkokaupan ensisijaisesti omille Wordpress-pohjaisille kotisivuillesi vain kahdessa päivässä.  

Koulutuksen sisältö: 

  • Verkkokaupan asennus sivuille – ota verkkokauppa käyttöön nopeasti 
  • Tuotteiden syöttäminen – syötä tuotteet verkkokauppaan itse 
  • Maksutavat verkkokauppaan – miten saan pankki- ja luottokorttimaksut toimimaan  
  • Toimitustavat – miten saan postin ja matkahuollon toimitustavat sivuille 
  • Verkkokaupan käyttöönotto ja julkaisu  

KOULUTUSPÄIVÄ: Suonenjoki ti 27.10 klo 17:00-20:30 ja to 29.10.2020 klo 17:00-20:30 

ILMOITTAUTUMISET ma 19.10.2020 mennessä osoitteessa: bit.ly/verkkokauppa2illassaSjoki 

Koulutus on suunnattu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rakentaa itse oman verkkokaupan mahdollisimman edullisesti. Oma tietokone tai mobiililaite pakollinen. Tarvitset omat Wordpress-pohjaiset verkkosivut ja pääkäyttäjäoikeudet. Mikäli sinulla ei ole Wordpress-sivuja, niin kouluttaja voi järjestää sinulle demoympäristön, jossa pääset kokeilemaan verkkokaupan rakennusta. Mikäli haluat ottaa rakentamasi demon käyttöön, tarvitset vähintään webhotellisopimuksen haluamasi tahon kanssa (kouluttaja auttaa myös tässä).  

HUOMIOITAVAA 

Woocommerce on ilmainen avoimen lähdekoodin verkkokauppasovellus. Mikäli tarvitset siihen maksunvälittäjän (esim. Checkout.fi), logistiikkaa (esim. Shipfunk), käyttötukipalveluita tai webhotellin koulutuksen jälkeen, niin voit tehdä sopimuksen valitsemasi tahon kanssa. 

HINTA: 100 € / osallistuja (pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savo, henkilöstön määrä 1–249; tuettu hinta kerryttää de minimis -tukea) tai 200 € / muu osallistuja (esim. kunnat, yhdistykset, isot yritykset yms. tämä hinta ei kerrytä de minimis -tukea). 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. 

KOULUTTAJA: Markus Aho, Funlus Oy. Yrityskouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus digitaalisista palveluista ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot. 

LISÄTIETOJA: 

Kouluttaja Markus Aho, p. 050 585 6005,  

Yritysyhteyshenkilö Jaana Kapustamäki, p. 040 141 7494 tai