Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Verkkokaupan tiekartta (digitrainer)

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Verkkokaupan tiekartta (digitrainer)

Aika

24.11.2020 | 17:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA MAKSUTON. Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 200 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Verkkokaupan tiekartta -koulutus tarjoaa verkkopalveluprojektista vastaaville apua kädestä pitäen

Ensimmäisessä moduulissa otetaan haltuun verkkopalvelun hankintaan ja uudistamiseen liittyvän projektin punaiset langat. Tutustutaan vaatimusmäärittelyn merkitykseen ja käyttäjälähtöiseen suunnitteluun. Lisäksi huomioidaan käytössä olevat resurssit ja niiden ulkoistustarve (esim. kuvien, sisältöjen hankinta). Myös projektinjohtamiseen otetaan kantaa lean, scrum, itil kehyksien näkökulmasta.

Toisessa moduulissa tutustutaan teknisiin alustoihin ja vertaillaan erilaisten palveluntarjoajien hinnoittelumalleja ja palvelutasosopimuksia. Tutustutaan maksunvälittäjäorganisaatioihin ja automatisointiin esimerkiksi pakettikorttien tulostuksessa erilaisten logistiikka ratkaisujen kautta.

Kolmannessa moduulissa keskitytään käyttäjä/asiakaskokemukseen mm. luotettavuuden, käytettävyyden ja visuaalisen asemoinnin näkökulmasta. Otetaan kantaa myös turvallisuuteen ja tietosuoja-asetuksen tuomiin vaatimuksiin.

Neljännessä moduulissa käydään verkkokaupan työkaluja asiakaspalveluun, automaatioon, seurantaan ja valvontaan ja tutustutaan verkkokaupan markkinointiin yleisesti. Päivät ovat erittäin käytännönläheisiä ja tekemällä opitaan.

Kurssi on suunnattu kaikille verkkopalveluista / verkkokaupoista kiinnostuneille yrittäjille ja toimihenkilöille. Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia. Sopii erinomaisesti henkilöille, jotka ovat suunnittelemassa tai mukana verkkopalvelun uudistamishankkeessa.

Koulutuksen jälkeen osallistujilla on selvä tiekartta, miten verkkopalvelun tai -kaupan projektin voi viedä läpi ja välttää yleiset sudenkuopat matkan varrella. Koulutuksessa verkkokaupan alustalla ei ole merkitystä ja voit hyötyä kurssin sisällöstä myös nykyistä verkkokauppaa kehittämällä. Ihannetilanteessa olet koulutuksen aikana suunnittelemassa ja/tai toteuttamassa verkkokauppa- tai verkkopalveluprojektia.

Lisäksi käytössä on verkko-oppimisympäristössä Moodlessa jaettava materiaali. Välitehtävät ja tavoitteet asetetaan opiskelijakohtaisesti kokoontumisten välillä. Osallistujille tullaan kurssin aikana tarjoamaan myös mahdollisuus vuorovaikutteiseen oppimiseen ja ohjaukseen käyttämällä tarkoitukseen sopivia sovelluksia.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää tietokonetta ja toimivaa nettiyhteyttä. Jos mahdollista niin varaudu olemaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisessa tehdä opetettavia toimenpiteitä.

Aloitus: ETÄNÄ 24.11.2020 klo 17.00 -20.30. Seuraavat koulutuspäivät sovitaan osallistujien kanssa (4 x 3,5h)

Ilmoittautumiset 16.11.2020 mennessä, https://bit.ly/verkkokauppatraineretä

HINTA: MAKSUTON. Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 200 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä (max 4).

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle     . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

Kouluttaja: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluprojektien läpiviennistä ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoja: Kouluttaja Markus Aho p. 050 585 6005 tai  

Yritysyhteyshenkilö Jaana Kapustamäki  p. 040 141 7494 tai