Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Facebook ja Instagram mainonta tuottamaan (digikäyttäjä)

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Facebook ja Instagram mainonta tuottamaan (digikäyttäjä)

Aika

24.5.2021 | 17:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Oletko tuskastunut tykkääjämäärien vähyyteen ja julkaisujesi pieneen kattavuuteen? Haluaisitko tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi Facebookin ja Instagramin kautta tehokkaammin?

Tässä koulutuksessa opit toteuttamaan Facebook- ja Instagram-mainontaa tuloksellisesti pienin kustannuksin. Vaikka mainonnan aloittaminen on helppoa, on yhtä helppoa käyttää mainosbudjettia väärin esimerkiksi kohdentamalla mainoksen jakelu väärille kohderyhmille tai tavoittelemalla vääriä asioita. Ja entä mittaaminen - kuinka mainosten tehoa mitataan?

Kurssilta saat vastaukset kysymyksiisi liittyen Facebook -ja Instagram-mainontaan. Koulutus räätälöidään osallistujien taitotason ja tarpeiden mukaan ennakkokyselyn perusteella.

Laitevaatimus: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Voit osallistua koulutukseen myös älypuhelimella. Saat ennen koulutuksen alkua kouluttajalta tarkemmat ohjeet sekä osallistumislinkin.

Tervetuloa mukaan!

Ohjelma:

  • Facebook- ja Instagram-kampanjoiden rakenne, ja missä mainokset näkyvät
  • Tavoitteenasetanta
  • Kohdentaminen
  • Mainossisällöt ja niiden luomisen vinkit
  • Budjetti ja mainonnan kustannusten muodostuminen ja hallinta
  • Mittaaminen ja kampanjoiden jatkuva parantaminen

KOULUTUSPÄIVÄ: 24.5.2021 klo 17-20:30

Ilmoittautuminen 14.5.2020 mennessä osoitteessa: bit.ly/facejainsta2021

PAIKKA: ETÄKOULUTUS

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle           . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max. 10).

Järjestäjä: Yritys oppii ja menestyy (YOM) -hanke, Savon Yrittäjät

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Lisätietoja:
Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658,

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai