Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Google My Business – yrityksesi käyntikortti (digistarttaaja)

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Google My Business – yrityksesi käyntikortti (digistarttaaja)

Aika

10.12.2020 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Koulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle   . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi.Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

Ota Google My Business käyttöön heti: se auttaa asiakkaitasi ja myös Googlea löytämään yrityksesi paremmin – ja ihan ilmaiseksi.  

My Business -profiili on yrityksesi käyntikortti Googlessa. Sen avulla voit erottua kilpailijoistasi tarjoamalla hyödyllistä tietoa jo silloin, kun tietojasi haetaan Googlesta. Mobiililaitteen käyttäjä voi automaattisesti soittaa sinulle yhdellä klikkauksella. Ajo-ohjeet tulevat näkyviin nappia painamalla ja yrityksesi sijainti tulee näkyville myös Google Mapsiin! Käyttäjät pitävät Googlessa tietonsa vahvistaneita yrityksiä kaksi kertaa todennäköisemmin hyvämaineisina kuin muita yrityksiä, joten luot samalla yrityksestäsi ammattimaisemman kuvan. 

Tässä koulutuksessa perustetaan Google My Business -profiili ja tutustutaan sen käyttöön: opit ylläpitämään yrityksesi perustietoja, lisäämään kuvia, esittelemään tuotteistasi ja palveluitasi, vastaamaan arvosteluihin ja halutessasi jopa tekemään yrityksellesi verkkosivut Google My Business -työkalulla. 

LAITEVAATIMUS: Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään. Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Voit osallistua koulutukseen myös älypuhelimella. Suosittelemme varautumaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisella tehdä opetettavia tehtäviä. Saat ennen koulutuksen alkua kouluttajalta tarkemmat ohjeet sekä osallistumislinkin. 

ETÄKOULUTUS, TO 10.12.2020 KLO 9:00-12:30 

Ilmoittautumiset 2.12.2020 mennessä: bit.ly/GoogleMyBusinessEtänä 

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.) Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 50 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi. 

Lisätietoja:  

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai    

tai projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai