Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Asiakaspalautteen PRO (digitrainer)

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Asiakaspalautteen PRO (digitrainer)

Aika

18.2.2021 | 16:00 - 19:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Asiakaspalautteen PRO - Ota haltuun palautteen keräämisen kaikki tarvittavat (ilmais-)työkalut askel askeleelta

Tässä koulutuksessa otamme harppauksen eteenpäin asiakaspalautteen keräämisessä ja hyödyntämisessä.  Opit laatimaan houkuttelevat ja loogiset tutkimuskysymykset, jolla mittaat palvelun laadun eri osa-alueita. Rakennat toimivan asiakaspalvelukyselyn esimerkiksi Google Forms -työkalulla. Keräät oikeita asiakaspalautteita laaditulla lomakkeella. Analysoit kerättyä dataa ja saat kokonaiskuvan, mikä toimii ja missä voisi vielä parantaa.

Tässä koulutuksessa:

  • Suunnittelet houkuttelevan asiakaspalautelomakkeen ilmaisohjelmilla
  • Saat vinkkejä tutkimuskysymysten valintaan
  • Opit mittaamaan palvelun laatua ja analysoimaan kerättyä dataa
  • Koulutuksessa käytettyjä työkaluja voit käyttää jatkossa systemaattisen asiakaspalautteen keräämiseen

Koulutus sopii yrittäjille, toimihenkilöille ja asiakaspalvelusta vastaaville. Esitietovaatimuksena vähintään perus atk-taidot. Koulutuksessa on käytössä verkko-oppimisympäristössä Moodlessa jaettava materiaali. Välitehtävät ja tavoitteet asetetaan opiskelijakohtaisesti kokoontumisten välillä. Osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus vuorovaikutteiseen oppimiseen käyttämällä tarkoitukseen sopivia sovelluksia.

AIKA: Aloitus to 18.2.2021 klo 16.00-19.30 (4 x 3,5 h), seuraavat koulutuspäivät sovitaan osallistujien kanssa.

Ilmoittautumiset 11.2.2021 mennessä: bit.ly/asiakaspalautteenpro21

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 200 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle         . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on 4 henkilöä. Toteutus tapahtuu monimuotokoulutuksena pienryhmälle (4 yritystä) sisältäen 4 kokoontumista, jossa saat myös henkilökohtaista valmennusta.

Kouluttaja: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalveluprojektien läpiviennistä ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoja:

Kouluttaja Markus Aho, Funlus Oy, , 050 5856005

tai projektipäällikkö Mia Hakulinen, , 044-3680508