Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Hyödynnä LinkedIniä myynnissä! (digikäyttäjä)

YOM ETÄKOULUTUS: Hyödynnä LinkedIniä myynnissä! (digikäyttäjä)

Aika

24.2.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Onko sinulla jo LinkedIn hallussa? Valmis profiili ja verkostot? Tässä koulutuksessa kurkkaamme syvemmälle ja säädämme parametrit kuntoon. Katsomme yhdessä, miten LinkedIn voi toimia sinulle myynnin ja liiketoiminnan tehostajana.

LinkedIn on toiseksi vilkkain kauppapaikka Facebookin jälkeen. LinkedInia käyttävät niin myyjät kuin yrityspäättäjät. Voit verkostoitua siellä asiakaskohderyhmäsi kanssa ja kertoa heille osaamisestasi, näkemyksistäsi, tuotteistasi tai palveluistasi. Asiakkaat ovat kiinnostuneita siitä, mitä ratkaisuja sinulla on tarjota heidän ongelmiinsa. Auttamalla asiakaskohderyhmääsi hankit mahdollisuuksia tehdä kauppaa tutun ihmisen kanssa.

Tässä koulutuksessa opit kuinka pystyt hyödyntämään näitä LinkedInin tarjoamia myynnin ja markkinoinnin mahdollisuuksia. Luvassa useita käytännön esimerkkejä ja vinkkejä, kuinka ottaa tehot irti tästä tärkeästä somekanavasta.

Sisältö:

  • LinkedInin liiketoiminnalliset mahdollisuudet
  • Asiakkaat ja verkostot - LinkedIn välineenä verkostoitua juuri tässä ajassa
  • Mielipidevaikuttaminen LinkedInissa - keskusteletko vai vaikutatko? Osallistutko vai avaatko peliä?
  • LinkedInin tietokannan hyödyntäminen asiakaskontaktoinnissa
  • LinkedIn ja maksullinen mainonta

Huom! Koulutukseen osallistujilla tulee olla oma LinkedIn-profiili. Voit luoda sen etukäteen osoitteessa www.linkedin.com.

Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutukseen osallistuminen edellyttää tietokonetta ja toimivaa nettiyhteyttä. Jos mahdollista niin varaudu olemaan kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisessa tehdä opetettavia toimenpiteitä. Saat ennen koulutuksen alkua kouluttajalta tarkemmat ohjeet sekä osallistumislinkin.

Valmistautuminen koulutukseen: Sinulla on olemassa LinkedIn-tili. Olet käyttänyt sitä ja olet ehkä jo verkostoitunut ja peruskäyttö on sinulle tuttua.  Saat alussa ohjeet tilin perustamiseen, mikäli sinulla ei sellaista ole.  Sinun on hyvä osata tietokoneen peruskäyttämisen lainalaisuudet, kuten liitteiden lisääminen. Käytämme yhteydenpitoon Google Hangoutsia. Ennen koulutusta saat seikkaperäiset ohjeet yhteyden avaamiseen.

ETÄKOULUTUS, KE 24.2.2021 klo 17-20:30

Ilmoittautuminen TI 16.2.2021 mennessä: bit.ly/Linkedlnmyynti

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle         . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on enintään 10 henkilöä (max 15). 

Kouluttaja: Tom Himanen Tamora Oy, 

Lisätietoa:
Tom Himanen Tamora Oy, 

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai