Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Myy osaamistasi verkossa (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Myy osaamistasi verkossa (digistarttaaja)

Aika

1.3.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Asiakkaiden osaamisen kehittämisen tarve ei ole poistunut koronakriisin aikana, joten verkkokurssit ovat kaikille win-win. Itse verkkokurssin tekeminen ei ole vaikeaa tai kallista, se sopii niin kouluttajalle kuin vaikkapa jumppaohjaajalle tai taitelijalle. Tällä kurssilla saat näkemyksen itsellesi oikeasta tavasta toimia, ja osaamisen toimivan verkkokurssin rakentamiseen ja myymiseen: mitä siihen tarvitaan ja mitä sellainen maksaa.

Erilaisia tapoja verkkokurssin luomiseen on useita. Järeimmillään kysymyksessä on oppimisympäristö, joka mahdollistaa tehtävien teettämisen oppijoilla sekä erilaiset oppimispolut. Keveimmillään kysymyksessä on sähköpostitse toimitettava kurssimateriaali.

Tällä kurssilla jätetään järeämmät ratkaisut käsittelyn ulkopuolelle, vaan keskitytään siihen, kuinka verkkokurssin voi tehdä ja laskuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kurssin ennakkokyselyssä, joka ilmoittautuneille lähetetään ennen kurssia, kysytään oman liiketoiminnan erikoistarpeista, joten ennakkokyselyyn on ehdottoman tärkeä vastata.

Ohjelma:

 • verkkokurssin sisällöt (teksti, kuva, video, mitä muuta)
  • mitä tekniikkaa vaaditaan sisällön tuottamiseen
  • kurssin rakenne ja oppijan omaehtoinen eteneminen vs. määrätty etenemistahti
 • verkkokurssien toteutustavat ja niiden mahdollistamat sisällöt
  • sähköpostikurssi (sähköpostien aikataulutus)
  • webinaarit ja webinaaritallenteet (webinaarityökalut)
  • videot (videoalustat)
  • verkkosivusto
  • Facebook-ryhmä
 • Kurssin laskuttamisen vaihtoehdot
  • tilisiirto, laskutus, maksulinkki (esim. Klarna Instant Shopping)
 • Kurssin markkinointi

Kurssi toteutetaan verkkokurssina yhdellä maailman suosituimmista verkkokurssityökaluista, Adobe Connectilla. Työkalun käyttö ei vaadi ennakko-osaamista, ja saat ohjeet kurssille liittymiseen sähköpostitse. Kurssi myös tallennetaan, joten voit palata kurssin sisältöön myös sen jälkeen.

Aika ja paikka: Etäkoulutus ma 1.3.2021 klo 17-20:30

Ilmoittautuminen 19.2. mennessä: bit.ly/myyosaamista21

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle           . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

HUOM! Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi.

Lisätietoja:
Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai