Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Mitä ja mikä on tekoäly? (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Mitä ja mikä on tekoäly? (digistarttaaja)

Aika

20.5.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Tekoäly ei ole enää pelkästään isojen toimijoiden etuoikeus. Teknologian kehittyminen tuo sen pikkuhiljaa osaksi arkipäiväämme ja pian se on kiinteä osa kaikkea tekemistämme. Tekoälyyn ja edistyneeseen analytiikkaan vahvasti luottaneet yritykset ovat lähes poikkeuksetta suurimpia menestyjiä. Yhä koveneva kilpailu ja tehokkuusvaatimukset lisäävät painetta ottaa tekoäly käyttöön kaikissa yrityksissä. 

Tällä kurssilla opitaan tekoälyn perusasiat: mitä tekoälyllä tarkoitetaan, mitkä ovat tekoälyn perustyökalut ja toimenpiteet sekä miten tekoälyä hyödynnetään mitä erilaisimmilla toimialoilla. Tekoälytyökalujen toimintaperiaatteet ja käyttökohteet eri toimialoilla ovat tämän kurssin perusta. Vaikka tekoälyn työkalut ovatkin tietokoneohjelmia, ei tällä kurssilla syvennytä lainkaan ohjelmakoodiin vaan työkalujen toimintaideaan sekä työkalujen käyttöönottoon. 

KENELLE: Kurssi on suunniteltu ”aivan tavallisille ihmisille” työhistoriasta ja osaamistausta riippumatta. Osallistuaksesi kurssille sinun ei tarvitse olla IT-asiantuntija tai millään tavalla teknisesti orientoitunut! Kurssille voit varustautua laatimalla listan kaikista niistä kysymyksistä, jotka tekoälyssä askarruttavat. Koulutuksen kohderyhmä on pk-yrittäjät ja näiden henkilökunta 

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus, to 20.5.2021 klo 17-20.30

ILMOITTAUTUMISET 12.5.2021 MENNESSÄ OSOITTEESTA: bit.ly/yomtekoaly2

HINTA:  MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.) Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 50 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

Huom! Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle  . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10). 

Järjestäjä: Yritys oppii ja menestyy -palvelu, joka on pääosin Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama. Lisätietoa www.yrittajat.fi/yom 

Kouluttaja: Mikko Kontio p. 050 444 8890 tai mikko.kontio(at)secora.fi , Secora Systems Oy.  

Lisätietoja: Kouluttaja Mikko Kontio p. 050 444 8890 tai mikko.kontio(at)secora.fi
tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai