Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Tee oma verkkokauppa Facebookiin (digistarttaaja)

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Tee oma verkkokauppa Facebookiin (digistarttaaja)

Aika

3.3.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Oletko miettinyt yrityksellesi omaa verkkokauppaa, mutta ajatus siitä tuntuu vielä liian isolta askeleelta? Facebook tarjoaa ratkaisun: Facebookiin on mahdollista tehdä helposti verkkokauppa ja tavoittaa sitä kautta uusia asiakkaita – ja ennen kaikkea helpottaa ostamista.

Tässä koulutuksessa opit luomaan Facebook-kaupan, lisäämään sinne tuotteita, kustomoimaan kaupan ulkoasua mieleiseksi sekä tuomaan kaupan näkyville ja markkinoimaan ja mainostamaan sitä. Facebook-kauppa ei vielä mahdollista Suomessa Facebookissa tapahtuvia maksuja, mutta voit ohjata asiakkaasi tilaamaan kauppasi tuotteet Facebook Messengerillä tai esim. verkkosivujesi kautta. Jos jossain vaiheessa päätät luoda yrityksellesi verkkokaupan Facebookin ulkopuolelle, on myös uusi verkkokauppa helppo saada toimimaan yhdessä Facebook-kaupan kanssa.

Kurssi toteutetaan verkkokurssina yhdellä maailman suosituimmista verkkokurssityökaluista, GoToWebinarilla. Työkalun käyttö ei vaadi ennakko-osaamista, ja saat ohjeet kurssille liittymiseen sähköpostitse. Kurssi myös tallennetaan, joten voit palata kurssin sisältöön myös sen jälkeen.

Kohderyhmä: Kaikki pk-yritykset, jotka tarvitsevat helposti käyttöön otettavan ja veloituksettoman verkkokauppa-alustan.

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus, ke 3.3.2021 klo 9-12:30

Ilmoittautumiset 23.2.2021 mennessä: bit.ly/faceverkkokauppa2

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.) Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 50 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

Huom! Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle  . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). 

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi. 

Lisätietoa:
Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai   tai
projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai