Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Tuottava IG-profiili – Menestymiskoulutus Instagramin valloittajalle (digikäyttäjä)

TÄYNNÄ! YOM ETÄKOULUTUS: Tuottava IG-profiili – Menestymiskoulutus Instagramin valloittajalle (digikäyttäjä)

Aika

11.2.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Kuvat ja viesti ovat tärkein osa brändiäsi Instagramissa. Laadukkaat julkaisut herättävät kiinnostuksen yritystäsi kohtaan - niillä vahvistat yrityskuvaa sekä tavoitat asiakkaasi somessa.

Tässä koulutuksessa opastamme tekemään houkuttavan yritysprofiilin, jolla saat asiakkaat kiinnostumaan. Opit, millaiset kuvat ja sisällöt vetävät puoleensa ja sitouttavat asiakkaan. Opastamme myös visuaalisesti kiinnostavien kuvien ottamiseen kännykällä. Käymme läpi myös sen, miten hyödynnät Instagram Storyjä tuloksekkaasti.

Instagramissa jylläävät keinoäly ja koneoppivat algoritmit, jotka pyrkivät maksimoimaan Instagramiin sijoittaneiden tuotot ja toisaalta Instagramia selailevan viihtyvyyden. Miten tällaisessa ympäristössä saadaan näkyvyyttä? Entä miten näkyvyys saadaan viivan alle?

Koulutus sopii yritykselle, jolla on jo olemassa oleva Instagram-profiili, ja halu kasvattaa yrityksen houkuttavuutta ja brändimielikuvaa somessa. 

Koulutuksen sisältö:

  • kuinka teen visuaalisesti näyttävän Instagram-yritysprofiilin?
  • miten voit hyödyntää Instagram Storyjä myynnissä?
  • brändin rakentaminen/yrityskuvan vahvistaminen Instagramissa   
  • kiinnostavien julkaisujen tekeminen (kuvat, videot, sisältö)     
  • hashtagien tehokas käyttäminen 
  • kännykällä laadukkaita kuvia (sommittelu, kuvankäsittely jne.)
  • reitti kiviseltä alkupolulta kasvun keitaille

Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset Instagram-profiilin, toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen. Suosittelemme osallistumista kahdella laitteella tai näytöllä, jotta voit toisesta seurata koulutusta ja toisella tehdä opetettavia tehtäviä. Saat ennen koulutuksen alkua kouluttajalta tarkemmat ohjeet sekä osallistumislinkin.

ETÄKOULUTUS, 11.2.2021 klo 17-20:30

Ilmoittautuminen 3.2.2021 mennessä: bit.ly/TuottavaIG

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle    . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on enintään 10 henkilöä (max 10). 

Kouluttaja: Tom Himanen Tamora Oy,  

Lisätietoa:
Tom Himanen Tamora Oy,  

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai