Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Some-markkinoinnin ensiaskeleet (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Some-markkinoinnin ensiaskeleet (digistarttaaja)

Aika

17.2.2021 | 17:00 - 20:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Onko sosiaalinen media sinulle vielä liukas saippua? Tässä koulutuksessa opit perusteet sosiaalisen median tarkoituksenmukaisesta hyödyntämisestä̈ yrityksesi markkinoinnissa. Käymme läpi eri sosiaalisen median kanavat: mitkä soveltuvat mihinkin tarpeisiin, ja millaisia kohderyhmiä mistäkin palvelusta tavoitetaan.

Tässä koulutuksessa ei perusteta sosiaalisen median profiileja, vaan keskitytään kaikista tärkeimpään, eli toimintatapaan: sisältöihin, resursointiin, mittaamiseen, ja siihen, kuinka some-markkinointi kytketään muihin markkinoinnin toimenpiteisiin ja myyntiin.

Ennen koulutusta osallistujat vastaavat ennakkokyselyyn, jonka perusteella koulutuksen sisältöä räätälöidään.

TEEMAT:

  • Eri some-kanavat ja niiden soveltuvuus yrityksesi tarpeisiin
  • Sosiaalisen median käyttö Suomessa 2021
  • Sisällöt, osallistuminen ja viestinnän tyyli
  • Tavoitteenasetanta ja mittaaminen
  • Sosiaalinen media osana markkinoinnin kenttää

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa tai kokemusta aiheesta, eikä some-profiileja olemassa.

Huom! Tässä koulutuksessa ei perusteta some-profiileja.

LAITEVAATIMUS: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset toimivan nettiyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Voit osallistua koulutukseen myös älypuhelimella. Saat ennen koulutuksen alkua kouluttajalta tarkemmat ohjeet sekä osallistumislinkin.

KENELLE: Sosiaalisen median alkutaipaleella olevat yritykset ja organisaatiot, oli kanavia otettu käyttöön tai ei. Huom! Somen käytön hallitsevat osallistujat eivät saa tästä koulutuksesta hyötyä.

PAIKKA JA AIKA: Etäkoulutus ke 17.2.2021 klo 17-20:30

ILMOITTAUTUMISET 9.2.2021 MENNESSÄ: bit.ly/ensiaskeleet21helmi

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 50 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on enintään 10 henkilöä (max 15). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle    . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu. 

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi. 

Lisätietoja: Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai     

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai