Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Google Forms – tee asiakaskyselyjä tai kerää ilmoittautumisia (digistarttaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Google Forms – tee asiakaskyselyjä tai kerää ilmoittautumisia (digistarttaja)

Aika

4.3.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö.

Otsikossa on vain muutama käyttötarkoitus, johon helppokäyttöistä Google Formsia voi käyttää. Google Forms soveltuu myös vaikkapa yhteydenottolomakkeeksi tai tilausten vastaanottamiseksi. Ja parasta on, että työkalu on ilmainen – tarvitset vain Google-tilin luodaksesi lomakkeita. Vastaajien sitä vastoin ei tarvitse rekisteröityä millään tavalla. 

Tässä koulutuksessa opit luomaan lomakkeita ja niihin erilaisia kysymyksiä (teksti, monivalinta ym.) sekä lähettämään lomakkeita, upottamaan niitä verkkosivustolle, ja analysoimaan lomakkeiden vastauksia. Tarvittaessa käymme ihan ensin läpi myös Google-tilin luomisen, jos jollakulla ei Google-tiliä vielä ole olemassa. 

Kurssi toteutetaan verkkokurssina yhdellä maailman suosituimmista verkkokurssityökaluista, GoToWebinarilla. Työkalun käyttö ei vaadi ennakko-osaamista, ja saat ohjeet kurssille liittymiseen sähköpostitse. Kurssi myös tallennetaan, joten voit palata kurssin sisältöön myös sen jälkeen. 

Kohderyhmä: Kaikki pk-yritykset, jotka tarvitsevat helppokäyttöisen ja monikäyttöisen lomaketyökalun. 

Aika ja paikka: Etäkoulutus, To 4.3.2021 klo 9-12:30 

Ilmoittautumiset 24.2.2021 mennessä: bit.ly/googleformsetamaalis

HINTA:  MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.) Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 50 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

Huom! Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle     . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15). 

Kouluttaja: InFlown yrittäjä, KTM Oskari Uotinen. Oskari on ollut yrittäjänä kymmenen vuoden ajan keskittyen erityisesti yritysten kouluttamiseen ja konsultoimiseen aiheena digitalisaatio ja markkinointi. 

Lisätietoa: 

Kouluttaja Oskari Uotinen, p. 044 502 9658 tai    

tai projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai