Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Rakenna verkkokauppa kahdessa illassa (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Rakenna verkkokauppa kahdessa illassa (digistarttaaja)

Aika

1.6.2021 | 16:00 - 19:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Tässä koulutus sinulle, joka haluat nopeasti verkkokaupan pystyyn! Toimivan verkkokaupan avulla mahdollistat asiakkaillesi verkko-ostamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Kurssilla rakennat verkkokaupan ensisijaisesti omille Wordpress-pohjaisille kotisivuillesi vain kahdessa päivässä.

Koulutuksen sisältö:

  • Verkkokaupan asennus sivuille – ota verkkokauppa käyttöön nopeasti
  • Tuotteiden syöttäminen – syötä tuotteet verkkokauppaan itse
  • Maksutavat verkkokauppaan – miten saan pankki- jaluottokorttimaksut toimimaan
  • Toimitustavat – miten saan postin ja matkahuollon toimitustavatsivuille
  • Verkkokaupan käyttöönotto ja julkaisu

Koulutus on suunnattu henkilöille ja yrityksille, jotka haluavat rakentaa itse oman verkkokaupan mahdollisimman edullisesti. Oma tietokone tai mobiililaite pakollinen. Tarvitset omat Wordpress-pohjaiset verkkosivut ja pääkäyttäjäoikeudet. Mikäli sinulla ei ole Wordpress-sivuja, niin kouluttaja voi järjestää sinulle demoympäristön, jossa pääset kokeilemaan verkkokaupan rakennusta. Mikäli haluat ottaa rakentamasi demon käyttöön, tarvitset vähintään webhotellisopimuksen haluamasi tahon kanssa (kouluttaja auttaa myös tässä).

HUOMIOITAVAA: Woocommerce on ilmainen avoimen lähdekoodin verkkokauppasovellus. Mikäli tarvitset siihen maksunvälittäjän (esim. Checkout.fi), logistiikkaa (esim. Shipfunk), käyttötukipalveluita tai webhotellin koulutuksen jälkeen, niin voit tehdä sopimuksen valitsemasi tahon kanssa.

AIKA JA PAIKKA: Etäkoulutus, ti 1.6.2021 klo 16-19:30 JA to 3.6.2021 klo 16-19:30 (2x3,5h yhteensä 7h)

Ilmoittaudu 25.5. mennessä: bit.ly/verkkokauppa2illassatouko

HINTA: MAKSUTON.  (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)

Huom! Ilmoittautumisajan jälkeen tulleista peruutuksista tai perumatta jätetyistä ilmoittautumisista perimme 100 € osallistumismaksun (peruutus viikkoa ennen koulutusta). 

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle     . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

Huom! Kurssi toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 15).

Kouluttajat: Markus Aho, Funlus Oy. Kouluttajalla on yli 10 vuoden kokemus verkkopalvelujen markkinoinnista ja ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot.

Lisätietoja: Kouluttaja Markus Aho,  

tai Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai