Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

YOM ETÄKOULUTUS: Videoita älypuhelimella (digistarttaaja)

YOM ETÄKOULUTUS: Videoita älypuhelimella (digistarttaaja)

Aika

9.3.2021 | 9:00 - 12:30

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.)
Etäkoulutus

Koulutuksiin voivat osallistua vain Pohjois-Savon PK-yrittäjät ja heidän henkilöstö. 

Videot kertovat asiakkaallesi paremmin tuotteen tai palvelun hyödyistä kuin muut perinteiset mainokset. Videot vaikuttavat useisiin aisteihin ja säilyvät ihmisen mielessä vahvemmin ja pidempään.   

Kyllästymiseen asti toitotetaan, että videoita tulisi hyödyntää vaikkapa sosiaalisen median alustoilla. Miten niitä sitten käytännössä tehdään? Tässä kaksipäiväisessä etäkoulutuksessa opastetaan videotuotannon koko prosessi. Videotuotanto jakautuu karkeasti kahteen osaan: kuvaamiseen ja editointiin. Näin ollen etäkoulutus on jaoteltu myös siten, että ensimmäisenä päivänä koulutamme teistä videokuvaamisen osaajia ja seuraana päivänä päästään työstämään kuvattua materiaalia. 

Koulutukseen riittää se, että Sinulla on mobiililaite. Sekä kuvaus, että editointi voidaan toteuttaa pelkästään mobiililaitteellasi. Voit halutessasi hyödyntää myös muita kuvausvälineitä.

1. päivän sisältö

  • Käsikirjoittaminen & tarinankerronta
  • Kuvaustekniikat osana tarinankerrontaa
  • Kuvausharjoitus

2. päivän sisältö

  • Editointiohjelmaan tutustuminen
  • Tiedostojen tuonti
  • Leikkaus, siirtymät, äänimaailma, värimäärittely ja videon ulosvienti

Vaatimukset: Koulutukseen osallistuaksesi tarvitset verkkoyhteyden ja tietokoneen tai tabletin. Koulutusta kannattaa seurata isolta näytöltä, jotta pystyt havaitsemaan ja  toistamaan kouluttajan opetukset mobiililaitteellasi. Editoinnissa käytämme Powerdirector-mobiilisovellusta (löytyy sekä Android-, että iOS-laitteille). Ennen koulutusta saat Zoom-linkin, ja ohjeistuksen ohjelman käyttöön sekä tarvittavat lisätiedot koulutuksesta.

AIKA JA PAIKKA: ETÄKOULUTUS, TI 9.3.2021 klo 9-12:30 & KE 10.3.2021 klo 9-12:30 (2x3,5h)

Ilmoittautumiset 1.3.2021 mennessä: bit.ly/videoitamaalis

HINTA: MAKSUTON. (koulutukseen voivat osallistua AINOASTAAN pk-yritykset ja yritysten henkilöstö Pohjois-Savon alue, henkilöstön määrä 1–249; tuettu koulutus kerryttää de minimis -tukea.) Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta perimme 100 € (peruutus viikkoa ennen koulutusta).

HUOM: Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä (max 10).

Mikäli koulutus on täynnä, voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle    . Ilmoita yritys, nimi ja puhelinnumerosi. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli peruutuspaikka vapautuu.

Lisätietoja:  

Kouluttaja Kim Himanen, p. 044 3620 622 tai 

Projektikoordinaattori Niko Knuutinen, p. 050 476 2093 tai